Τα σενάρια για τον χωρισμό Μενεγάκη - Λάτσιου!

30.01.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μέρα έχει περάσει από την ανακοίνωση ότι παίρνουν διαζύγιο Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος και όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα. Λογικό είναι. Πρόκειται για το διαζύγιο της χρονιάς, της δεκαετίας, της τηλεόρασης, της showbiz γενικότερα. Ένα διαζύγιο που έπεσε σαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μέρα έχει περάσει από την ανακοίνωση ότι παίρνουν διαζύγιο Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος και όλοι ασχολούνται με αυτό το θέμα. Λογικό είναι. Πρόκειται για το διαζύγιο της χρονιάς, της δεκαετίας, της τηλεόρασης, της showbiz γενικότερα. Ένα διαζύγιο που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού οι περισσότεροι είχαν άγνοια. Και μην ακούς αυτούς που λένε «το είχαμε καταλάβει»

Τίποτε δεν καταλάβαμε, διότι το ζευγάρι φρόντιζε επιμελώς να κρατήσει κρυφή την κρίση που περνούσε ο γάμος του από τα τέλη του καλοκαιριού. Άλλοι λένε από τις αρχές του καλοκαιριού, αλλά και πάλι Μενεγάκη και Λάτσιος με τις? παπαράτσι φωτογραφίες στις θάλασσες, τις παραλίες και τα σοκάκια της Μυκόνου να φιλιούνται να αγκαλιάζονται, πού να υποψιαστεί άνθρωπος ότι περνούν κρίση; Όλα μελιστάλαχτα και με μπόλικη οικογενειακή ευτυχία έμοιαζαν και δεν μπορούσε κανείς να μιλήσει για κρίση. Ούτε καν οι οχτροί της Ελένης.

Μόνο κάποια περιοδικά πολύ κίτρινου τύπου κατά καιρούς έβγαιναν με εξώφυλλα που μιλούσαν για σοβαρά προβλήματα στο γάμος τους, ακόμη και για διαζύγιο. Αλλά τότε, όσοι τώρα λένε «το είχαμε καταλάβει» και «το είχαμε μάθει από καιρό» χλεύαζαν τα? ευφάνταστα δημοσιεύματα. Τέλος πάντων, λίγη σημασία έχει αυτό. Το ερώτημα είναι ένα και καίει. Γιατί χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Τα σενάρια πολλά και τα ακούμε και διαβάζουμε από το απόγευμα της Παρασκευής.

Σενάριο πρώτο

Λένε ότι τα πρώτα σύννεφα μαζεύτηκαν στα τέλη καλοκαιριού. Η Ελένη για να ηρεμήσει απομονώθηκε στην Άνδρο μαζί με τα παιδιά τους. Η επιστροφή στην Αθήνα δεν έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα και η παρουσιάστρια για να αλλάξει τη διάθεση της και να αναστρέψει το βαρύ κλίμα, χάνει οκτώ κιλά μέσα σε ένα μήνα, αλλάζει στυλ στα μαλλιά, επαναφέρει τα μίνι στη ζωή της και γενικά ανανεώνεται. Με τον Λάτσιο τους πρώτους μήνες κάνουν διάφορες εμφανίσεις σε μπουζούκια, πάρτι και κοσμικές εκδηλώσεις, όπου πάντα αγκαλιασμένοι μοίραζαν χαμόγελα στον φακό. Ωστόσο, η δύσκολη χρονιά για την Ελένη και τα χαμηλά νούμερα μόνο προβλήματα δημιουργούσαν, ενώ ευνοούσαν την κρίση στον γάμο τους.

Τον τελευταίο καιρό τα προβλήματα είχαν γίνει πολλά και του λόγου το αληθές τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά δεν πήγαν διακοπές στο εξωτερικό, ούτε καν στην Αράχοβα, όπως είχαν σχεδιάσει. Τις τελευταίες μέρες όλα οδηγούνταν στον χωρισμό και η Ελένη συζήτησε τις κινήσεις της με τις κολλητές της και κουμπάρες της, Νατάσσα Θεοδωρίδου και Τζένη Μπαλατσινού. Όπως ακούγεται, οι δυο γυναίκες τη συμβούλευσαν να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στο γάμο της, με τη Νατάσσα μάλιστα να της εξηγεί πόσο δύσκολα είχε περάσει η ίδια με το διαζύγιο της. Αν και η Θεοδωρίδου ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήξερε για τα προβλήματα από το καλοκαίρι. Ωστόσο, η Μενεγάκη είχε πάρει τις αποφάσεις της.

Σενάριο δεύτερο

Άλλα δημοσιεύματα, θέλουν το ζευγάρι να χώρισε μετά από εννιά χρόνου γάμου, διότι τους τελείωσε το συναίσθημα. Το είχε πει, άλλωστε και η Ελένη σε μία συνέντευξη της. «Δεν θα έμενα σε έναν γάμο από συνήθεια. Αν φύγει το συναίσθημα που ένιωθα τον πρώτο καιρό, τότε φεύγω». Και μάλλον ο έρωτας είχε φύγει από το ζευγάρι. Κι εδώ γεννιέται ένα άλλο ερώτημα: η Ελένη πάνω από την οικογένεια της δεν έβαζε τίποτε. Ο άντρας και τα τρία της παιδιά ήταν τα πάντα για εκείνη. Πώς θα άφηνε ένα συναίσθημα να νικήσει την οικογενειακή της ευτυχία;

Σενάριο τρίτο

Βάσει του παραπάνω, αδυνατούμε επίσης να πιστέψουμε ότι τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της, η επιλογή του Λάτσιου να βάλει απέναντι της τους ΚαραμεροΧαριτάτους (που πέτυχαν) έφεραν γκρίνια, η γκρίνια σοβαρά προβλήματα και αυτά με τη σειρά τους το διαζύγιο. Δεκαπέντε χρόνια η Ελένη δεν ήταν πάντα πρώτη. Υπήρχαν χρονιές που οι «Καφέδες» της ήταν μακριά από την κορυφή. Ακόμη και την πρώτη της χρονιά στον Alpha ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την είχε κερδίσει. Αλλά τότε η Ελένη δεν χώρισε με τον Λάτσιο (που θα μπορούσε να τον κατηγορήσει ότι την «κουβάλησε» στον Alpha και προκοπή δεν είδε) αλλά έμεινε για τρίτη φορά έγκυος. Και η αλήθεια είναι ότι φέτος αυτό περιμέναμε να δούμε από εκείνη. Ένα τέταρτο παιδί και όχι το διαζύγιο της.

Σενάρια για τρίτα πρόσωπα

Το ζευγάρι στη λιτή ανακοίνωση του ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την απόφαση του και να σχολιάσουν όσο πιο διακριτικά γίνεται. Δεν το ζητούν καθαρά, αλλά δεν είναι και δύσκολο να το καταλάβουμε. Ωστόσο, η επιθυμία τους δεν φαίνεται να εκπληρώνεται. Κι εδώ που τα λέμε λογικό είναι. Πρόκειται για τα πιο τρανταχτά διαζύγια της showbiz, αυτά για τα οποία ζουν οι κουτσομπολίστικες εκπομπές, περιοδικά, εφημερίδες και sites, τα διαζύγια που ο κόσμος «ψοφάει» να βλέπει και θα περάσει έτσι αθόρυβα;

Γιατί μπορεί Λάτσιος και Μενεγάκη να χωρίζουν κοινή συναινέσει, το διαζύγιο τους να είναι πολιτισμένο και οι σχέσεις τους άριστες, οι απέξω δεν έχουν την ίδια άποψη. Εξάλλου, στους έρωτες και τους χωρισμούς όλα επιτρέπονται. Και στην προκειμένη περίπτωση επιτρέπονται ακόμη και τα? τρίτα πρόσωπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο γάμο τους μπήκε τρίτο πρόσωπο, ενώ άλλοι ισχυρίζονται και τέταρτο. Και μέχρι να μάθουμε τον πραγματικό λόγο; Έχουμε να ακούσουμε ακόμη πολλά σενάρια.