"Κάνει πλάκα ο Θεός" σε Χρύσπα - Αϊβάζη;

09.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πάνω που' χα πει πως θα μείνω για πάρτη μου Κι άλλον δε θα βάλω ξανά στο κρεβάτι μου Που να φανταστώ ότι θα' ρθεις αγάπη μου, Που να φανταστώ». Γιατί το φανταζόταν Χρύσπα μου ο Γιάννης Αϊβάζης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πάνω που' χα πει πως θα μείνω για πάρτη μου Κι άλλον δε θα βάλω ξανά στο κρεβάτι μου Που να φανταστώ ότι θα' ρθεις αγάπη μου, Που να φανταστώ». Γιατί το φανταζόταν Χρύσπα μου ο Γιάννης Αϊβάζης ότι θα βάλει άλλη ξανά στο κρεβάτι του; Όχι αγάπη του δεν το φανταζόταν κι εδώ που τα λέμε... «Ναι, σας κάνει πλάκα ο Θεός Κι ο έρωτας ο ξαφνικός πάλι την πόρτα σας χτυπάαααα». Όπως θα κατάλαβες, αναφέρομαι στο νέο έρωτα της showbiz ανάμεσα στην Χρύσπα και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Μόνο που οι δυο τους αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση, δηλώνοντας απλοί φίλοι. Έλα, όμως, που ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι και λίγες μέρες πριν είχαν τρυφερό (sic) ραντεβού σε εστιατόριο του Κολωνακίου. Μάλιστα, πολλοί τους είδαν εκείνη τη μέρα κι έχουν να λένε πόσο ερωτική ήτο η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους. Η γνωριμία τους δεν μετράει πολύ καιρό κι έγινε μέσω φίλων. Ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος κι από την επόμενη κιόλας μέρα άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού.

Ωστόσο, οι ίδιοι αρνούνται πως έχουν σχέση κι αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Αν, δε, βρίσκονται στον ίδιο χώρο κι εκεί υπάρχουν κάμερες, ίσα που το παίζουν... «δύο ξένοι». Το αυτό έγινε και στο πάρτι του Αϊβάζη για την ονομαστική του εορτή, όπου μεταξύ άλλων φίλων κάλεσε και την Χρύσπα. Εκείνο το βράδυ ο ηθοποιός μίλησε και αστειεύτηκε με όλους, πλην της αοιδούς, ενώ δεν πήγαινε στο τραπέζι της ούτε για πλάκα. Από τις λίγες φορές που μίλησαν ήταν παρουσία της Χρυσάνθης Ντάφλα - φίλη της Χρύσπας - όπου λένε ότι ο Αϊβάζης πιο πολύ μιλούσε στο μοντέλο, παρά στην αοιδό. Κι αυτό, όπως να το κάνουμε, είναι ύποπτο. Τι να πω.  Να ναι στα αλήθεια φίλοι και τσάμπα τους βγήκε το όνομα ή προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση; Διαλέγεις και παίρνεις.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]