Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

08.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Μάρως Λύτρα με τον Γιάννη Αμανατίδη και τον ερωτά τους δεν τον σκιάζει απόσταση καμιά. Τι κι αν ο ποδοσφαιριστής ζει στην Φρανκφούρτη;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Μάρως Λύτρα με τον Γιάννη Αμανατίδη και τον ερωτά τους δεν τον σκιάζει απόσταση καμιά. Τι κι αν ο ποδοσφαιριστής ζει στην Φρανκφούρτη; Η Μάρω βρίσκεται συνέχεια μαζί του κι έχει κάνει την απόσταση Ελλάδα - Γερμανία λες και πετάγεται απέναντι στο περίπτερο για τσιγάρα.

Και ο Αμανατίδης, όμως, με κάθε ευκαιρία κι αφού του επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, επισκέπτεται την αγαπημένη του στην Θεσσαλονίκη, όπου άδει σε νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα ο ποδοσφαιριστής την επισκέφθηκε στο μαγαζί κι έπιασε πρώτο τραπέζι πίστα. Ρούπι δεν το κούνησε από εκεί, παρά μόνο όταν τελείωσε το πρόγραμμά της η αγαπημένη του και πήγε στο καμαρίνι της για να την πάρει. Όσο, δε, η Μάρω βρισκόταν στην πίστα, ο Αμανατίδης τη «στόλισε» με όλα τα γαρύφαλλα του μαγαζιού σα να ήταν... επιτάφιος!

Και να ήταν μόνο αυτό; Της έκανε δώρο ένα λευκό κανίς για να της κάνει παρέα τις μέρες που είναι μακριά της. Και με πιάνουν τα κλάματα. Το ίδιο και την αοιδό, η οποία συγκινήθηκε τα μάλα με το δώρο του αγαπημένου της. Σου λέει, αυτός ο αγαπημένος την έχει βασίλισσα και της το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Τι να πω; Φτου σκόρδα!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]