Στο νοσοκομείο ο Νάιδας

20.03.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, το τίμημα της δόξας είναι μεγάλο και ο Γιώργος - τρελός είμαι κι ο, τι θέλω κάνω - Νάιδας το πλήρωσε ακριβά. Μία ομάδα μόρτικων Ναξιωτών ζήλεψε τη φήμη και την αρχοντιά του και το βράδυ της Δευτέρας τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Το τίμημα της δόξας είναι μεγάλο και ο Γιώργος - τρελός είμαι κι ο, τι θέλω κάνω - Νάιδας το πλήρωσε ακριβά. Μία ομάδα μόρτικων Ναξιωτών ζήλεψε τη φήμη και την αρχοντιά του και το βράδυ της Δευτέρας τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο. Ήταν, δε, τόσο μεγάλο το χτύπημα που ο "ex μπάρμαν" νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κομμένο αυτί και δε συμμαζεύεται.

Η περιπέτεια του Γιώργου ξεκίνησε την Κυριακή, όταν στο καφενεδάκι που καθόταν κι έπινε τη φραπεδιά του με δύο φιλαράκια από τα παλιά, εμφανίζεται ένας από το πουθενά και αρχίζει να τον τραβάει με την κάμερα. Ο Νάιδας σαν τον πήρε χαμπάρι αγρίεψε, επειδή φοβήθηκε μήπως μιαν ωραία εσπέρα δει τις προσωπικές του αυτές στιγμές παραθυράκι στο "Γυάλινο τοίχο" της Τατιάνας Στεφανίδου. "Ώρες ξεκούρασης στη Νάξο για τον Γιώργο Νάιδα" σκέφτηκε πως θα βάλει για τίτλο η Τατιάνα και του ήρθε κάπως. Επειδή, όμως, συμβαίνει να είναι πρόσωπο του δημοσίου, φέρθηκε στον "παπαράτσι" νέο με τρόπο ευγενικό.

Έλα που αυτός είναι τρόπο τινά....σταμπαρισμένος και μαζί με την παρέα του δημιουργούν συνέχεια προβλήματα στο νησί. Έτσι, την επομένη μάζεψε τους φίλους του και όλοι μαζί πήγαν στην πλατεία του χωριού, προκειμένου να εξηγήσουν στο Νάιδα ποιοι είναι οι αρχηγοί του χωριού. Με μπουνιές, κλοτσιές κι άλλες ευγενικές χειρονομίες φιλοδώρησαν τον Γιώργο, ο οποίος εις το όνομα της δημοσιότητας, αλλά κι ελέω φόβου...Τατιάνας Στεφανίδου κάθισε και τις έφαγε. Όταν αυτοί τελείωσαν την αποστολή τους, ο έρμος νέος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση. Στη συνέχεια μπήκε στο νοσοκομείο, απ' όπου αναμένεται να βγει την Πέμπτη.