'Εγκυος η Τάρια Μπούρα

20.03.2002
Αγαπημένε μου Βασίλη, έγκυος είναι και πάλι η Τάρια Μπούρα, η οποία σε τέσσερις μήνες περίπου θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδάκι. Η πανευτυχής σύζυγος του Βίκτωρα Μητρόπουλου είναι πιο όμορφη από ποτέ, καθώς η εγκυμοσύνη της δίνει ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία να... γνωρίσει το νέο μέλος της οικογένειας.
Αγαπημένε μου Βασίλη,

έγκυος είναι και πάλι η Τάρια Μπούρα, η οποία σε τέσσερις μήνες περίπου θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμα παιδάκι. Η πανευτυχής σύζυγος του Βίκτωρα Μητρόπουλου είναι πιο όμορφη από ποτέ, καθώς η εγκυμοσύνη της δίνει ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία να... γνωρίσει το νέο μέλος της οικογένειας.

Το παιδάκι θα είναι, για άλλη μια φορά, αγοράκι, όπως έδειξε το υπερηχογράφημα, οπότε η Τάρια θα χαίρει της προστασίας τριών αντρών, οι οποίοι θα την υπερλατρεύουν! 'Ομως, μέχρι να γεννήσει, η μέλλουσα μαμά εξακολουθεί να παρουσιάζει κανονικά την μόδα στον ''Πρωινό Καφέ'' της Ελένης Μενεγάκη, συνεπής στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Πάντως, όπως μου μαρτύρησε έγκυρη πηγή, παρόλο που αποφάσισε να δουλεύει, προσέχει ιδιαίτερα τόσο τις διατροφικές της επιλογές, όσο και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, αποφεύγοντας όπως ο διάολος το λιβάνι να περιτριγυρίζεται από καπνίζοντες! Σε άλλο δωμάτιο εκείνοι, σε άλλο η Τάρια. Οπότε, Μπιλ μου, καλό θα ήταν να κόψεις το κάπνισμα, αν θέλεις να πας να την γνωρίσεις από κοντά! Από εμάς, καλή λευτεριά και πάντα ευτυχισμένη!