Το άρμεγμα της αγελάδας

21.03.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τον τσοπάνο που έκρυβε μέσα του έβγαλε ο Γιώργος, όταν φόρεσε τα ρούχα της δουλειάς, πήρε τη γαβάθα του και πήγε να αρμέξει την αγελάδα. Ο εν λόγω νέος ήταν ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού "Εσείς ποιος θέλετε να αρμέξει την αγελάδα; Ο Γιώργος ή η Κρίστα;".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τσοπάνο που έκρυβε μέσα του έβγαλε ο Γιώργος, όταν φόρεσε τα ρούχα της δουλειάς, πήρε τη γαβάθα του και πήγε να αρμέξει την αγελάδα. Ο εν λόγω νέος ήταν ο μεγάλος τυχερός του διαγωνισμού "Εσείς ποιος θέλετε να αρμέξει την αγελάδα; Ο Γιώργος ή η Κρίστα;". Το κοινό έδειξε τον άνδρα της ψηφοφορίας, μια και στο πρόσωπο του είδαν τη σύγχρονη εκδοχή του....Μπάρμπα Γιώργου. Ως άλλος, λοιπόν, ροκ τσέλιγκας πήρε θέση κι έχοντας μία άψογη συνεργασία με την...Γουαδελούπη ( το τυχερό ζώο) κατέφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσοι ήσαν παρόντες στο σκηνικό δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τις ... αγελαδάρικες καταβολές του νέου, ο οποίος με τη σειρά του καμάρωνε περήφανος. "Ναι μπορώ κι εγώ να αρμέξω μία αγελάδα".

Πίσω στο Bar, τις τελευταίες μέρες φθάνουν σωρηδόν γράμματα από θαυμαστές και ο ταχυδρόμος τείνει να γίνει για τα παιδιά ο δικός τους άνθρωπος. "Γεια σου ρε Σώτο με την ωραία σου φαλάκρα" θα του λένε κι αυτός θα τους δίνει το γραμματάκι. Μέχρι στιγμής, δεν έχει μείνει κανένα από τα παιδιά παραπονεμένο, μια και για όλους οι φαν τους έχουν να γράψουν μια καλή κουβέντα. "Στέλλα είσαι σέξι", "Δημήτρη είσαι κούκλος" και δε συμμαζεύεται. Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης για την Μαργαρίτα, όπου της έστειλαν μία ανθοδέσμη. Ο αποστολέας άφησε άγνωστα τα στοιχεία του για λόγους....μυστηρίου. Αυτό, όμως, δεν πτόησε τη Μαργαρίτα, η οποία - ω τι πρωτότυπο - έβαλε τα κλάματα. "Υπάρχει και για μένα μία ευαίσθητη ψυχή που νοιάζεται για την πάρτη μου" σκέφτηκε και με κλαυθμούς και χοροπηδητά εξέφραζε τον ενθουσιασμό της για το καλό που τη βρήκε.

Τώρα, που είπα βρήκε. Στα πλαίσια της...δημοσιογραφικής τους έρευνας για την εκπομπή "BbB" οι πρώην Big, Μαίρη και Κώστας, επισκέφθηκαν το Bar για να γνωρίσουν από κοντά τα παιδιά. Εκεί, τα είπαν στο φιλικό, μίλησαν για θέματα ... φωτογένειας "Α, καλά εγώ όταν ξυπνάω είμαι να μη με βλέπουν" ή "Εγώ αποφεύγω τα γκρο πλαν" και ήπιαν - ο Κώστας με τη Μαίρη - ένα ποτάκι παραπάνω, έτσι για το καλό. Προηγουμένως είχαν καθίσει σε ένα από τα τραπέζια, όπου επιδόθηκαν στο σπορ...της μάσας.