Έκλεισε η "ψαλίδα" Μενεγάκη - ΚαραμεροΧαριτάτων!

05.02.2010
Στο είχα πει (όλος ο κόσμος δηλαδή το έλεγε) ότι όσο η διάθεση της Ελένης Μενεγάκη θα φτιάχνει, τόσο θα πέφτουν τα νούμερα της εκπομπής της. Και όσο θα περνούν οι μέρες και ο χωρισμός της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο είχα πει (όλος ο κόσμος δηλαδή το έλεγε) ότι όσο η διάθεση της Ελένης Μενεγάκη θα φτιάχνει, τόσο θα πέφτουν τα νούμερα της εκπομπής της. Και όσο θα περνούν οι μέρες και ο χωρισμός της με τον Γιάννη Λάτσιο θα χωνεύεται από τον κόσμο, σταδιακά θα επιστρέφουμε στις παλιές ισορροπίες. Και νούμερα. Και τους ΚαραμεροΧαριτάτους στην κορυφή.

Δυστυχώς για την Ελένη, δεν τελείωσε η πρώτη εβδομάδα στην μετά χωρισμό εποχή της και τα φανταστικά νούμερα της Δευτέρας παρέμειναν φανταστικά. Κάθε μέρα και η τηλεθέαση του «Καφέ» πέφτει και του δίδυμου του ΑΝΤ1 ανεβαίνει, με αποτέλεσμα να φτάσουμε την Πέμπτη και η διαφορά τους να έχει μειωθεί στις 2,9 μονάδες. Που σημαίνει ότι next week ο απόηχος του διαζυγίου για την «βασίλισσα» θα είναι... last year!

Εξάλλου, πόσο να αντέξει άλλο ο τηλεθεατής να την παρακολουθήσει; Από τα «αχ και βαχ» της θα αρχίσει ο κόσμος μαζικά τα αντικαταθλιπτικά, διότι η Ελένη είναι από τις μόνες (αν όχι η μοναδική) παρουσιάστριες που έχουν τον τρόπο να μας κάνει να συμπάσχουμε και κάθε φάση της ζωής της νιώθουμε ότι την περνούμε κι εμείς. Ήταν έγκυος η Μενεγάκη και σαβούριαζε ότι έβρισκε μπροστά της; Σαβουριάζαμε κι εμείς από το σπίτι κι ας μην ήμασταν έγκυες. Λίγο ακόμη και θα νομίζαμε ότι μας κλοτσάει το παιδί.

Ε το ίδιο συμβαίνει και με το διαζύγιο. Κάνει αχ η Ελένη, βαχ οι τηλεθεατές. Σκάει το χειλάκι της Ελένης, σκάει και της νοικοκυράς. Βουρκώνει η Ελένη; Βουρκώνει και η νοικοκυρά. Για να καταλάβεις, χθες η θεία μου δεν το τσίκνισε μαζί μας, γιατί πήγε σινεμά να ξεχαστεί! Όπως έκανε η Ελένη με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Για τέτοια ταύτιση μιλάμε. Έλα, όμως, που οι καιροί είναι δύσκολοι, η τσέπη είναι άδεια, η κατσαρόλα το ίδιο, οπότε οι φίλες της Ελένης που έχουν τόσα στο κεφάλι τους, δεν επιθυμούν να το γεμίσουν και με άλλες... σκοτούρες.

Και τι κάνουν; Την βλέπουν λίγο και το γυρίζουν στα αγόρια του ΑΝΤ1, που είναι μες στην καλή χαρά. Και να πεις ότι η Μενεγάκη μιλάει ευθέως για το διαζύγιο; Αυτό περιμένουν όλες, να πει μια κουβέντα. Κι όσο εκείνη τηρεί σιγή ιχθύος και το ρίχνει στους αναστεναγμούς, τόσο ο τηλεθεατής θα βαρεθεί και θα επιστρέψει στις παλιές του συνήθειες. Απλά και λογικά πράγματα. Αναλυτικά η τηλεθέαση:


«Καφές με την Ελένη»: 22,9
«10 με 1 Μαζί»: 20%
«Όμορφος κόσμος το πρωί»: 14%