Η Μανωλίδου στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο";

05.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλο εκπλήξεις είναι η Ευγενία Μανωλίδου. Εκεί, που το είχαμε πάρει πια απόφαση ότι η Ευγενία θα έμενε φέτος εκτός τηλεόρασης (μετά και το ναυάγιο του «Greek idol») έσκασε μία νέα φήμη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλο εκπλήξεις είναι η Ευγενία Μανωλίδου. Εκεί, που το είχαμε πάρει πια απόφαση ότι η Ευγενία θα έμενε φέτος εκτός τηλεόρασης (μετά και το ναυάγιο του «Greek idol») έσκασε μία νέα φήμη. Η κυρία Άδωνη Γεωργιάδη κατάφερε τελικά να τρουπώσει σε ένα ριάλιτι παιγνίδι κι έτσι δεν θα μείνει σπίτι της να χαζεύει τα μεσημεριανά.

Η Μανωλίδου, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Της έγινε η πρόταση κι αυτή την αποδέχτηκε αμέσως κι ευχαρίστως. Λογικά, δεν θα έχουν πρόβλημα τα υπόλοιπα μέλη του παιγνιδιού, όπως είχαν του «Greek idol» όταν άκουσαν το όνομα της.

Αλλά ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Βαγγέλη Περρή δεν ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα; Όπως ακούγεται ή που θα την αντικαταστήσει η Μανωλίδου (ασχολίαστο) ή που θα είναι το τέταρτο μέλος της παρέας και δεύτερη γυναικεία παρουσία στην επιτροπή. Ίδωμεν. Εξάλλου, με την Μανωλίδου στο τέλος πάντα κάτι στραβώνει.