Έφυγε η αρχηγίνα Κλειώ

01.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, η αρχηγός της συμμορίας "Η Μπάρμπι και οι φίλες της", η Κλειώ με το όνομα από το βράδυ της Κυριακής αποτελεί παρελθόν από το Σπίτι. Η ξανθιά νέα συγκέντρωσε το...τιμητικό 60% των τηλεφωνημάτων, έναντι 40% του αρχηγού Πάνου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η αρχηγός της συμμορίας "Η Μπάρμπι και οι φίλες της", η Κλειώ με το όνομα, από το βράδυ της Κυριακής αποτελεί παρελθόν από το Σπίτι. Η ξανθιά νέα συγκέντρωσε το ... τιμητικό 60% των τηλεφωνημάτων - έναντι 40% του αρχηγού Πάνου - κι έτσι 23 μέρες μετά τον εγκλεισμό της παίρνει τον σύντομο μα συνάμα δύσκολο δρόμο της...δημοσιότητας. Μαζί της, ωστόσο, κουβαλάει σημαντικά εφόδια, όπως το τσαγανό μιας τσαούσας, το...αντράκι που κρύβει μέσα της και κυρίως της αρχηγικές της καταβολές. Ο έτερος αρχηγός της γνωστής συμμορίας "Ο Πάνος και τα τσιράκια του", ο περίφημος Πάνος στο άκουσμα των αποτελεσμάτων ένιωσε μια μεγάλη ανακούφιση καθώς αυτός θα είναι πια "ο μεγάλος του Big Brother αρχηγός". Το δήλωσε κιόλας στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου κατέστησε σαφές "δε θα μου λείψει καθόλου η Κλειώ, αφού αυτή και η Τίνα έφεραν αναστάτωση στο Σπίτι".

Τα λόγια του τάραξαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ως η προσωποποίηση του τζέντλεμαν που είναι, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένας άνδρας καταφέρεται εναντίον μίας γυναίκας με τέτοιες κουβέντες. Η Κλειώ, πάντως, δεν ταράχτηκε καθόλου καθώς όπως είπε "Εγώ, αν και γυναίκα, είμαι αντράκι, ενώ ο Πάνος αν και άντρας είναι...γυναικούλα". Ανάμεσα στον "Σωτηράκη", λοιπόν και την "Αγλαϊτσα" υπάρχει άσβεστο μίσος που δύσκολα θα ξεχαστεί. Αντίθετα, ο "Σωτηράκης" τρέφει βαθιά αισθήματα για το μανεκένε Κώστα, ο οποίος πάει να πέσει σε βαθιά μελαγχολία, εξαιτίας της απουσίας της Κλειούς. Είναι συνέχεια στον κήπο, αγναντεύοντας το απέραντο κενό μέχρι τον ξύλινο φράχτη του Σπιτιού.

Την ξανθιά νέα στον έξω κόσμο υποδέχτηκε το περίφημο "ρουφ" Τίνα, για το οποίο όμως η...αρχηγίνα δεν πέταξε τη σκούφια της σαν είδε. Τουναντίον, τη ρώτησε γιατί δεν πήγε να την προϋπαντήσει ο Ανδρέας. "Που είναι ο Αντρέας"; ρώτησε και της έδωσε μια σπρωξιά. Όπως διαπιστώνεις, ο Ανδρέας έχει μεγάλο σουξέ και τα παιδιά του Big του δείχνουν τυφλή εμπιστοσύνη καθώς τον βλέπουν στα πρώτα τους βήματα στον έξω κόσμο, όπως τα μωρά την στράτα στρατούλα.