Η Σεράινα νικήτρια του Next Top Model!

16.02.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέσσερις μήνες μας είχε φάει η αγωνία ποια θα είναι η διάδοχος της Βίκυς Καγιά. Ποιο θα είναι το Next Top Model της Ελλάδας. Άγχος τρελό είχαμε οι τηλεθεατές που ήρθε και κορυφώθηκε την Δευτέρα το βράδυ, οπότε κι έγινε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέσσερις μήνες μας είχε φάει η αγωνία ποια θα είναι η διάδοχος της Βίκυς Καγιά. Ποιο θα είναι το Next Top Model της Ελλάδας. Άγχος τρελό είχαμε οι τηλεθεατές που ήρθε και κορυφώθηκε την Δευτέρα το βράδυ, οπότε κι έγινε ο τελικός του talent show. Οι δύο φιναλίστ ήταν η Σεράινα και (ω τι έκπληξη) η Μόνικα. Μέχρι η Καγιά να ανακοινώσει ότι μεγάλη νικήτρια είναι η Σεράινα, η καρδιά μας είχε πάει στην Κούλουρη. Βρε θες να είναι η Μόνικα και το Next και το Model και μάλιστα Top;

Αυτό να βλέπαμε και τι. Αν και μεταξύ μας, δεν με χάλασε το δίδυμο του τελικού. Η Ιωάννα να μην ήταν και όποια άλλη δεν με ενδιέφερε. Δεν ξέρω γιατί, αλλά χάρηκα πολύ που βγήκε τρίτη και καταϊδρωμένη. Νταμπλάς της ήρθε και δεν μπορούσε να πάρει το γλυκανάλατο της χαμόγελο μπροστά στο φακό. Τέταρτη βγήκε η Μαρία. Αναμενόμενο. Να σου πω, ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς έβγαλαν πρώτη την Σεράινα και τρίτη την Ιωάννα, στην οποία μονίμως έλεγαν τα καλύτερα, τα οποία συνέχισαν και στον τελικό. Αλλά όχι, δεν θα καθίσω να το αναλύσω.

Στα του τελικού, οι τέσσερις κοπέλες πέρασαν από διάφορες δοκιμασίες. Από μαθήματα σκι μέχρι φωτογράφηση με μαγιό σε πίστα σκι. Μπρρρ. Αλλά αυτά έχει το μόντελινγκ. Δεν χαμπαριάζεις από κρύο, πείνα και κακουχίες. Επίσης, στην τελευταία φωτογράφηση φόρεσαν όλες το ίδιο κόκκινο φόρεμα (μού θύμιζε το περιβόητο φόρεμα που φόρεσαν την ίδια περίοδο πριν χρόνια Βανδή και Βίσση, μόνο που της πρώτης ήταν λίγο... Λίζα μπανάνα) και πήραν την ίδια πόζα. Ενώ στο τέλος πήραν μέρος στην επίδειξη του Χριστόφορου Κοτέντου. Από κάτω μεταξύ άλλων καλεσμένων, τις παρακολούθησαν οι υπόλοιποι τρεις κριτές συν κάποια από τα μοντέλα που είχαν αποχωρήσει.

Η νικήτρια κερδίζει μεγάλο συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο στο Μιλάνο, όπου τα έξοδα για ένα χρόνο θα είναι της παραγωγής. Θα είναι το επόμενο εξώφυλλο για γνωστό περιοδικό μόδας, ενώ θα είναι πρωταγωνίστρια σε καμπάνια μόδας γνωστής φίρμας νεανικών ρούχων. Α παραλίγο να το ξεχάσω, στο NTM δεν μοιράζουν αυτοκίνητα, όπως στο X Factor, αλλά κοσμήματα όπως ένα ρολόι Dior που κοστίζει μόνο 13 χιλιάδες ευρώ.