Ένας γιος για την Κοκκίνου!

17.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν τρελή ήθελε να αποκτήσει ένα κοριτσάκι η Έλλη Κοκκίνου, αλλά ως γνωστών... «όταν κάνει σχέδια η έγκυος, ο πελαργός γελά» κι έτσι το πρώτο παιδί της αοιδού θα είναι αγοράκι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν τρελή ήθελε να αποκτήσει ένα κοριτσάκι η Έλλη Κοκκίνου, αλλά ως γνωστών... «όταν κάνει σχέδια η έγκυος, ο πελαργός γελά» κι έτσι το πρώτο παιδί της αοιδού θα είναι αγοράκι. Όχι ότι την χαλάει κιόλας. Γερό να ναι κι ο, τι να ναι. Απλά, η Έλλη επιθυμούσε πρώτα να αποκτήσει μία κόρη και το δεύτερο ας ήταν και αγόρι.

Το φύλο του μωρού το έμαθε πριν λίγες μέρες και τα νέα ξάφνιασαν πολλούς από τους φίλους της καθώς όλοι πίστευαν ότι θα κάνει κόρη. Αλλά η αοιδός δεν πτοείται, θα προσπαθήσει για την κόρη. Εξάλλου, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, θέλει να αποκτήσει μία μεγάλη οικογένεια με πολλά παιδιά. Η Κοκκίνου σταμάτησε τις εμφανίσεις της στο «Βοτανικό» στις αρχές του μήνα και η ίδια απολαμβάνει τις μέρες και τις νύχτες που δε δουλεύει. Μάλιστα, βγήκε Σάββατο βράδυ να διασκεδάσει μετά από πολύ καιρό.

Το μωρό θα έρθει στον κόσμο τον Μάιο, ενώ η Έλλη αποκάλυψε ότι έμαθε για την εγκυμοσύνη της στα τέλη Σεπτεμβρίου. Όσο για το «κρυφτό» με τους δημοσιογράφους και το ερώτημα «είναι, δεν είναι έγκυος» που για καιρό μας απασχόλησε, η αοιδός δήλωσε πως δεν ήθελε να αποκαλύψει αμέσως την εγκυμοσύνη της, επειδή πρώτα ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς. Μάλιστα, σχεδίαζε να την αποκαλύψει στην τελευταία της εμφάνιση στον «Βοτανικό», όμως το... μυστικό της έγινε νωρίτερα γνωστό και απλά η ίδια το επιβεβαίωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Γιατί εκεί; Με την παρουσιάστρια έχουν καλές σχέσεις, αλλά όταν η Ελένη έφυγε από τον ΑΝΤ1 η Κοκκίνου ήταν ακόμη στην Heaven και ως γνωστών η εταιρεία είχε βάλει «εμπάργκο» στην παρουσιάστρια. Τώρα, όμως, που η Κοκκίνου δεν ανήκει στην εταιρεία, πήγε ως καλεσμένη στον «Καφέ» κι έκανε την μεγάλη αποκάλυψη στη φίλη της.