Νέος έρωτας για Σοφία Καρβέλα;

17.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καινούργια αγάπη φαίνεται πως βρήκε η Σοφία Καρβέλα και το κεφάλαιο «Θανάσης Πανουργιάς» ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Σνιφ, σνιφ. Η κόρη της Άννας Βίσση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καινούργια αγάπη φαίνεται πως βρήκε η Σοφία Καρβέλα και το κεφάλαιο «Θανάσης Πανουργιάς» ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Σνιφ, σνιφ. Η κόρη της Άννας Βίσση λίγο καιρό μετά τον χωρισμό με τον πρώην αγαπημένο της βρήκε ένα νέο, διότι ως γνωστών... ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Ο νέος λέγεται Νίκος Νίκας, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και πολύ ωραίο αγόρι κατά γενική ομολογία. Η γνωριμία τους δεν μετράει πολύ καιρό και ως ζευγάρι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε ένα πάρτι. Παρόλο που ήταν πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους - ούτε αγκαλιές, ούτε χάδια, ούτε φιλιά - ο φακός τους απαθανάτισε σε ένα τρυφερό τετ α τετ όπου ο δικηγόρος κρατά το χέρι της Σοφίας.

Την επόμενη μέρα ο φακός τους απαθανάτισε και πάλι, αυτή τη φορά να κάνουν βόλτα πιασμένοι αγκαλιά σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Όσο για τον Πανουργιά; Μπορεί η πρώην του να ακολουθεί το... «ο έρωτας με έρωτα περνάει», αυτός όμως ακολουθεί κατά γράμμα το... «Θα βγαίνω, θα πίνω και λόγο δεν θα δίνω. Καλά θα περνάω, μόνος μου θα γυρνάω». Αμ πως.