Έφυγε από το Σπίτι η Έφη και μπήκε στην...Heaven

08.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, πλουσιότερο κατά ένα Bigοπουλο είναι το ελληνικό μουσικό στερέωμα από το βράδυ της Κυριακής. Στο πρόσωπο της Έφης οι άνθρωποι της Heaven αναγνώρισαν ένα ανερχόμενο αηδόνι κι έσπευσαν να το καπαρώσουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πλουσιότερο κατά ένα Bigοπουλο είναι το ελληνικό μουσικό στερέωμα από το βράδυ της Κυριακής. Στο πρόσωπο της Έφης οι άνθρωποι της Heaven αναγνώρισαν ένα ανερχόμενο αηδόνι κι έσπευσαν να το καπαρώσουν, προτού οι ανταγωνιστές την προσεγγίσουν με σκοπό την....τζίφρα της. Έτσι, με το που η Θεσσαλονικιά έφυγε από το Σπίτι του Big, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της ανήγγειλε τα χαρμόσυνα: υπογράφει συμβόλαιο με την εν λόγω εταιρεία και σε σύντομο διάστημα κυκλοφορεί ο πρώτος της δίσκος. Ως σωστό Bigοταλεντάκι που είναι και όπως άλλωστε έπραξαν οι προγονοί της Δώρα και Πρόδρομος, το πρωί της Δευτέρας παραβρέθηκε στον "Πρωινό Καφέ", προκειμένου να δείξει στο ευρύ κοινό σε ποιες ακριβώς καλλιτεχνικές της ανησυχίες αναφέρεται η δισκογραφική εταιρεία που την πίστεψε.

Στα της αποχώρησης τώρα, η Έφη συγκέντρωσε το ποσοστό 50, 63% και ο Αλέξανδρος 49%, 37%. Τα μαντάτα ότι ο "φιλόσοφος" παραμένει, δεν έτυχαν έξαλλων πανηγυρισμών από την ομάδα "Ο Πάνος και τα τσιράκια του", όπου οι κοπέλες Ζωή και Μελίνα έβαλαν τα κλάματα (ειδικά η δεύτερη) και τα αγόρια έκοβαν βόλτες σκεπτόμενοι πως ... η συμμορία "Η Μπάρμπι και οι φίλες της" διαλύεται σιγά, σιγά. Η Έφη, πάντως, μεγαλόψυχη καθώς είναι δεν κρατάει κακία σε κανέναν, ενώ για το "διχασμένο" Σπίτι προτίμησε να μιλήσει η Κλειώ, η οποία σαν μεγαλώσει ονειρεύεται να γίνει ... συνδικαλίστρια. Με τα κορίτσια και τα παράπονα τους συμφωνούσε απόλυτα ο Ανδρέας, ο οποίος πέρα από παρουσιαστής είναι άνθρωπος και μάλιστα...γάτα.

Η "Γάτα" αυτή , λοιπόν, απ' ότι έδειξε να φανεί έχει πιάσει το σκηνικό με τις "συμμορίες" που λυμαίνονται το μικρό σπίτι στην Παιανία και δε συμφωνεί καθόλου. Και η παραγωγή, όμως έχει την ίδια άποψη, ειδικά όταν τα αιρετά, από τον "μεγάλο αρχηγό" Πάνο, μέλη προβαίνουν σε μυστικές συνεννοήσεις για τον ποιον θα...μαυρίσουν. Μάλιστα, σε περίπτωση που ξανακάνουν κάτι ανάλογο, ο Big θα τους δείξει την πόρτα εξόδου και δεν θα τους περιμένει έξω ούτε ο Ανδρέας ο ίδιος για να τους πει μια κουβέντα ψυχολογικού περιεχομένου.