Η Τζούλια στα εγκαίνια sex shop! Προώθησε την ταινία;

04.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας της πορνό ταινίας η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριξε ότι έγιναν όλα εν αγνοία της και τώρα πρόκειται να κινηθεί νομικά, προκειμένου να δικαιωθεί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας της πορνό ταινίας η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριξε ότι έγιναν όλα εν αγνοία της και τώρα πρόκειται να κινηθεί νομικά, προκειμένου να δικαιωθεί. Και όχι έναν, αλλά τρεις δικηγόρους θα προσλάβει για να βρει το δίκιο της και να αποδείξει ότι δεν το γύρισε στις επαγγελματικές τσόντες, αλλά πρόκειται για ένα ιδιωτικό βίντεο που είχε γυρίσει κάποτε με έναν πρώην της.

Σύμφωνα με την Espresso, η Αλεξανδράτου φέρεται να παραδέχτηκε ότι το ιδιωτικό βίντεο ήτο κομμάτι επαγγελματικό και υπήρχε και τρίτο πρόσωπο σε ρόλο κάμεραμαν. Αλλά εγώ δε θα σταθώ σε αυτό. Εξάλλου, η Τζούλια μετά την 3η Μαρτίου θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι... ελέφαντας, από τη στιγμή δε που η εταιρεία που κυκλοφόρησε το dvd είναι ήρεμη κι επιμένει ότι τα πάντα έγιναν νόμιμα. Λοιπόν, θα σταθώ στην αποκάλυψη στενού συνεργάτη της Τζούλιας, ο οποίος το μεσημέρι πήρε σβάρνα τις εκπομπές (στην Λαμπίρη δεν πήγε, διότι είχε τον... Πεταλωτή για τα οικονομικά μέτρα) και ανάστατος έλεγε ότι η φίλη του είναι στα μαύρα της τα χάλια.

Είχε πάθει σοκ. Έκανε εμετούς σαν γατί σε όλες τις γωνίες του σπιτιού, λιποθυμούσε, ζαλιζόταν, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της με αποτέλεσμα να καλέσουν γιατρό στο σπίτι. Αυτός τους είπε ότι είναι ισχυρό σοκ και μεγάλη στεναχώρια. Βάλε και τη μεγάλη ντροπή που νιώθει από χθες για τους γονείς της, απορώ πώς δεν έπαθε έλκος. Αλλά φαίνεται ότι το σοκ δεν κράτησε πολύ, αφού το βράδυ της ίδιας μέρας έβαλε τα καλά εσώρουχα της , έριξε κι ένα αραχνοΰφαντο μαντό από πάνω και πήγε στα εγκαίνια sex shop στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσία της εκεί δεν ήταν τσαμπέ, ενώ η Τζούλια έδειχνε να διασκεδάζει όλη τη βραδιά και να περνάει περίφημα στα εγκαίνια. Μάλιστα, για «καλές δουλειές» αγόρασε και πέντε τσάντες με ερωτικά εξαρτήματα και αξεσουάρ. Κάποιοι έσπευσαν να παρεξηγήσουν την εκεί παρουσία της και (σα δε ντρέπονται) να αμφισβητήσουν ότι το μεσημέρι η Τζούλια ξέρναγε σαν γατί. Κι ερωτώ: που είναι το κακό; Μπορεί η κοπέλα να πήγε για την προώθηση της νέας της ταινίας. Στο Χόλιγουντ δεν πάνε οι σταρ σε πρεμιέρες;