Οι κουμπάροι Έλτον Τζον και Λιζ Χάρλεϊ

11.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, "Το βαφτιστήρι του νονού θα μοιάσει" λένε μερικοί και η Λιζ Χάρλεϊ αποφάσισε να πράξει το ίδιο για το νεογέννητο τέκνο της. Κατόπιν βασανισμού της σκέψης της κι αφού πέρασε από κόσκινο ο, τι celebrity κινείται και αναπνέει αποφάνθηκε πως αυτός που είναι άξιος για να αναλάβει το δύσκολο ρόλο του "πνευματικού πατέρα" είναι ο Έλτον Τζον.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


"Το βαφτιστήρι του νονού θα μοιάσει" λένε μερικοί και η Λιζ Χάρλεϊ αποφάσισε να πράξει το ίδιο για το νεογέννητο τέκνο της. Κατόπιν βασανισμού της σκέψης της κι αφού πέρασε από κόσκινο ο, τι celebrity κινείται και αναπνέει στις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Γαλλία αποφάνθηκε πως αυτός που είναι άξιος για να αναλάβει το δύσκολο ρόλο του "πνευματικού πατέρα" είναι ο Έλτον Τζον. Η επιτυχία της επιλογής της, να πει δηλαδή το "ναι" ο υποψήφιος, ήταν εξασφαλισμένη από την αρχή μια και τους δύο συνδέει μεγάλη φιλία.

Δεν είναι κολλητάρια, όμως, ο ένας εκτιμά τον άλλον βαθύτατα και το κυριότερο αλληλοθαυμάζονται. Όταν, λοιπόν, η Λιζ ζήτησε από τον Ελτον να γίνει νονός στο παιδί της, εκείνος πέταξε τη σκούφια του και ουρλιάζοντας της έδωσε την πολυπόθητη απάντηση: "Oh, yes my dear. My pleasure". Από το πόστο του κουμπάρου δέχτηκε ασυζητητί να φιλοξενήσει στο σπίτι του αυτή και το παιδί, όταν βγήκαν από το νοσοκομείο, προκειμένου να μείνουν λίγο μακριά από τα αδιάκριτα φλας των φωτογράφων.

Το σπίτι του αοιδού ενδείκνυται για τέτοιες...αντί - παπαρατσίστικες περιστάσεις, αφού είναι σωστό φρούριο. Ο λόγος που η Λιζ αποφάσισε στα ξαφνικά ότι θέλει να απομονωθεί για λίγο από τη δημοσιότητα, δεν έχει να κάνει με το μητρικό φίλτρο που ξύπνησε μέσα της μετά τη γέννα. Φήμες θέλουν το περιοδικό "ΟΚ" να είναι αυτό που της ζήτησε την απομόνωση, επειδή έχει συμφωνήσει μαζί της έναντι σεβαστού ποσού - αρκετό για το γάλα του παιδιού μέχρι την ενηλικίωση του - να φωτογραφηθεί αποκλειστικά με το μωρό. Η περίπτωση κάποιος...γάτος παπαράτσι να καταφέρει να βγάλει έστω και μία την ώρα που μπαίνει στο σπίτι της, ανεβάζει την πίεση των υπευθύνων του περιοδικού στα ύψη. Οπότε σκέφτηκαν να "φυλάξουνε τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά". Η Χάρλεϊ πάντως, δε θα μείνει για πολύ καιρό στον Ελτον Τζον, μια και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γίνει και η φωτογράφηση.