Διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο!

08.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αντιμέτωπος με τον θάνατο βρέθηκε διάσημος τραγουδιστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Espresso. Ο τραγουδιστής, ο οποίος διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αντιμέτωπος με τον θάνατο βρέθηκε διάσημος τραγουδιστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Espresso. Ο τραγουδιστής, ο οποίος διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα φαν κλαμπ στην χώρα μας, πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην βόρεια Ελλάδα για εμφανίσεις. Εκεί, ένιωσε έντονη αδιαθεσία με πόνους στο στήθους, που όσο περνούσε η ώρα γίνονταν μεγαλύτεροι.

Αν και ο ίδιος δεν ήθελε, οι στενοί συνεργάτες του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο (με άκρα μυστικότητα), όπου οι γιατροί τον μετέφεραν στην εντατική. Ο τραγουδιστής φαίνεται ότι είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο. Στην εντατική ο διάσημος καλλιτέχνης έμεινε για 24 ώρες κι αφού η κατάσταση του βελτιώθηκε τον μετέφεραν σε δωμάτιο του νοσοκομείο, όπου εκεί έμεινε ακόμη μία μέρα.

Οι γιατροί επέμεναν να μείνει κι άλλο μέσα, αλλά ο ίδιος με δική του ευθύνη έφυγε για το σπίτι του. Ωστόσο, η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή και οι γιατροί του έδωσαν να ακολουθήσει ειδική αγωγή. Επίσης, του συνέστησαν να μην κουράζεται, να απέχει για ένα διάστημα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και να περιορίσει την έντονη νυχτερινή ζωή που κάνει τα τελευταία χρόνια.