Ο Κούγιας θα μηνύσει τον Γάλλο... Γιώργη!

09.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κι επίσημα ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας την Τζούλια Αλεξανδράτου, πιάνοντας αμέσως δουλειά. Και ο πρώτος που φαίνεται ότι θα την πληρώσει είναι ο... Γιώργος από την Γαλλία,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κι επίσημα ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας την Τζούλια Αλεξανδράτου, πιάνοντας αμέσως δουλειά. Και ο πρώτος που φαίνεται ότι θα την πληρώσει είναι ο... Γιώργος από την Γαλλία, αφού σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο του Κούγια, θα καταθέσει μήνυση εναντίον του ερωτικού συντρόφου της στο dvd. Και μπορεί η Τζούλια να επιμένει ότι ο... ακέφαλος καβαλάρης της ταινίας είναι από την Κύπρο, η μήνυση θα κατατεθεί στην Γαλλία. Από εκεί δηλαδή που είναι ο Ίαν Σκοτ, γνωστός πορνοστάρ, του οποίου το όνομα ακούστηκε με την κυκλοφορία του dvd. Με λίγα λόγια, η μήνυση επιβεβαιώνει αυτό που έλεγαν όλοι. Αλλά ας δούμε, τι αναφέρει το δελτίο Τύπου και ποιες θα είναι οι κινήσεις του Κούγια.

Κατόπιν της αποκαλύψεως εκ της κας Αλεξανδράτου στους συνεργάτες του κ. Αλέξη Κούγια των πραγματικών γεγονότων που αφορούν τη γνωριμία της με τον ερωτικό της σύντροφο στο γνωστό DVD, των πραγματικών συνθηκών της βιντεοσκοπήσεως του γνωστού DVD, αλλά και των όσων συνέβησαν ακολούθως με την κυκλοφορία του στα περίπτερα, το δικηγορικό γραφείο του κ. Αλέξη Κούγια και των συνεργατών ανακοινώνει ότι στις επόμενες ημέρες λόγω άλλων ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων θα γίνουν οι εξής νομικές ενέργειες:

1. Θα κατατεθεί μήνυση στη Γαλλία εις βάρος του ερωτικού συντρόφου της κας Αλεξανδράτου, αφού τώρα απεκαλύφθη η πραγματική του ταυτότητα και ο τόπος κατοικίας του για τα εγκλήματα που αφορούν την παράνομη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου DVD.

2. Θα κατατεθεί αγωγή στην Ελλάδα εις βάρος του ιδίου προσώπου για την ηθική βλάβη της κας Αλεξανδράτου από την παράνομη δημοσιοποίηση.

3. Θα κατατεθεί αγωγή αποζημιώσεως εις βάρος του ίδιου αλλά και εις βάρος της εταιρίας για την παράνομη κυκλοφορία.