Θυελλώδης έρωτας για Ναόμι - Τσάβεζ;

22.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη δόξα και τα... μοντέλα κοντεύουν να κλέψουν οι πολιτικοί από τους ποδοσφαιριστές, αφού η μόδα που ήθελε τις «θεές» της πασαρέλας να μπλέκονται στα «δίχτυα» διάσημων ποδοσφαιριστών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη δόξα και τα... μοντέλα κοντεύουν να κλέψουν οι πολιτικοί από τους ποδοσφαιριστές, αφού η μόδα που ήθελε τις «θεές» της πασαρέλας να μπλέκονται στα «δίχτυα» διάσημων ποδοσφαιριστών, φαίνεται πως έχει περάσει. Τώρα, θέλει τα μοντέλα να μπλέκουν στα δίχτυα της πολιτικής και μάλιστα να «χτυπούν»... υψηλά κλιμάκια. Ούτε, βουλευτές, ούτε υπουργούς. Κατευθείαν, σε αρχηγούς κρατών! Αμ πως.

Έτσι, μετά τον θυελλώδη έρωτα της Κάρλα Μπρούνι με το Νικολά Σαρκοζί, που συνεχίζει να απασχολεί τον παγκόσμιο Τύπο, ένας νέος έρωτας φαίνεται πως θα απασχολήσει και γιατί όχι να «κλέψει» τη δόξα από τους δύο παραπάνω. Έχει βουίξει ο κόσμος πως ένα ειδύλλιο έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Ναόμι Κάμπελ και τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβεζ, με τον τελευταίο να είναι ξετρελαμένος με την «μαύρη γαζέλα».

Η γνωριμία τους έγινε όταν η Ναόμι πήρε συνέντευξη από τον Τσάβεζ για το περιοδικό «GQ» και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Κυρίως, από την πλευρά του Προέδρου, ο οποίος έχει μία μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο και δη στις ωραίες γυναίκες. Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και δύο μήνες με τον Τσάβεζ να είναι... βαριά ερωτευμένος. Όπως ο Σαρκοζί, καλή ώρα. Και είναι τόσο ξετρελαμένος με τη Ναόμι, που δημοσιεύματα θέλουν τον Ούγκο να σκέφτεται ακόμη και να παντρευτεί με το οξύθυμο μοντέλο, που επίσης είναι ενθουσιασμένη με τον Πρόεδρο. Άσε, που η Ναόμι φέρεται να έχει μιλήσει σε φίλους της για τις ερωτικές επιδόσεις του Τσάβεζ, τον οποίο χαρακτήρισε «ταύρο» στο κρεβάτι! Πάντως, μέχρι στιγμής, οι δυο τους δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, αφήνοντας τις φήμες απλά να αιωρούνται!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]