Χώρισαν Φραγκολιάς - Αραβανή!

22.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» κι αν έχεις διαφορετική άποψη, ρώτα τον Κώστα Φραγκολιά και την Ευαγγελία Αραβανή. Το ζευγάρι χώρισε λίγο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» κι αν έχεις διαφορετική άποψη, ρώτα τον Κώστα Φραγκολιά και την Ευαγγελία Αραβανή. Το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν τις γιορτές - κι απ’ ότι φαίνεται αυτή τη φορά είναι οριστικό - αφού στην περίπτωση τους δεν κατάφεραν στη δεύτερη φάση της σχέσης τους να σώσουν την κατάσταση.

Θα θυμάσαι ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει το καλοκαίρι με τον Κώστα και την Ευαγγελία να τραβούν διαφορετικούς δρόμους. Τελικά, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους και στις αρχές του Φθινοπώρου έκαναν τη μεγάλη επανασύνδεση. Φευ, όμως, το all time classic... άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει, ίσχυσε στην περίπτωση τους, αφού το ζευγάρι δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπήρχαν.

Οι τσακωμοί τους, λέγεται πως ήταν συχνοί και οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν. Η Ευαγγελία δεν κάνει τόσες εμφανίσεις, σε αντίθεση με τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί το... «θα βγαίνω, θα πίνω και λόγο δεν θα δίνω». Από πάρτι σε πάρτι κι από κλαμπ σε κλαμπ είναι ο Φραγκολιάς και παρέα με φίλους του ξεπερνάει τον χωρισμό.