Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Θρασκιά - Χρηστίδου;

12.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησε μία φήμη και ήθελε τη new ξανθιά, Σίσσυ Χρηστίδου να πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα να παρουσιάζει το πρωινό του σαββατοκύριακου με την Ράνια Θρασκιά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησε μία φήμη και ήθελε τη new ξανθιά, Σίσσυ Χρηστίδου να πηγαίνει στον ΑΝΤ1 και μάλιστα να παρουσιάζει το πρωινό του σαββατοκύριακου με την Ράνια Θρασκιά. Μία που ακούστηκε η φήμη (και ίσα που προλάβαμε να σχολιάσουμε για την επανασύνδεση των δύο κολλητών) και μία που βγήκε η Χρηστίδου και τη διέψευσε κατηγορηματικά. Μάλιστα, είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με την Ράνια, διότι έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Επαγγελματικά.

Αν και δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα, που έλεγαν ότι οι δύο φίλες έχουν τραβήξει γενικότερα διαφορετικούς δρόμους. Τουτέστιν, η πάλαι ποτέ strong φιλία τους, που ξεκίνησε στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» έληξε άδοξα και άσχημα. Πότε και γιατί, δεν αναφέρουν. Λένε, όμως, ότι πάει καιρός από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν, ενώ κάποιοι πετάνε τη σπόντα τους ότι η νεόκοπη ξανθιά παίζει να μην έχει δει καν το μωρό της Ράνιας, που γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Πάντως, αυτό δεν είναι το μοναδικό δημοσίευμα που λέει ότι η Σίσσυ έχει πρόβλημα σε ακόμη μία γυναικεία φιλία της. και συνεργασία, αφού βουίζει ο τόπος ότι Χρηστίδου και Ναταλία Γερμανού όχι μόνο δεν έχουν καλές σχέσεις, αλλά τελευταία δεν έχουν καν σχέσεις. Και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι δεν ήταν άλλη από το ντεκαπάζ της Σίσσυς, η οποία από καστανή που ήταν έγινε πιο ξανθιά και από τη Ναταλία, με τον κόσμο να μπερδεύεται ποια είναι επιτέλους η βασική παρουσιάστρια.

Γιατί βλέπεις, έχουμε μάθει ότι οι ξανθές έχουν τα σκήπτρα. Εννοείται, ότι Ναταλία και Σίσσυ διαψεύδουν τα δημοσιεύματα, αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε κάποια πειστήρια ότι μπορεί και να ισχύουν οι φήμες. Πρώτον, η Ναταλία δεν είναι και τόσο εκδηλωτική με την Σίσσυ στην εκπομπή. Δεύτερον, ο ρόλος της νεόκοπης ξανθιάς έχουμε την εντύπωση ότι έχει περιοριστεί και τα κοντινά πλάνα που της γίνονται είναι λιγότερα σε σχέση με την προ ντεκαπάζ εποχή (ίσως για να μην μπερδεύεται ο κόσμος) και Τρίτον, αν και το «μες στην καλή χαρά» πηγαίνει καλά, ακόμη δεν έχουν υπογράψει για την επόμενη χρονιά ούτε Γερμανού, ούτε Χρηστίδου.