Ο Νίνο χάρισε τα... "μάτια" του στον Πλούταρχο!

16.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελείωσε από φαντάρος ο Νίνο (καλός πολίτης, παρεμπιπτόντως) και είναι ο αοιδός τίγκα στην έμπνευση και την ενέργεια για νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Και δε μιλάω για τη συνεργασία του με τον Φοίβο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελείωσε από φαντάρος ο Νίνο (καλός πολίτης, παρεμπιπτόντως) και είναι ο αοιδός τίγκα στην έμπνευση και την ενέργεια για νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Και δε μιλάω για τη συνεργασία του με τον Φοίβο, που περιμένουμε πώς και πώς τη νέα δουλειά του. Έτσι για να δούμε πώς είναι στη νέα σελίδα της καριέρας του.

Μιλάω για το συνθετικό ταλέντο του Νίνο, ο οποίος είχε γράψει ένα τραγούδι το «Πόσο ωραία μάτια έχεις» και το προόριζε για τη νέα του δουλειά. Αλλά τελευταία στιγμή, ο αοιδός είχε έμπνευση και σκέφτηκε ότι το κομμάτι αυτό (που είναι λαϊκό) θα ταίριαζε σε έναν λαϊκό τραγουδιστή και ουχί στον ίδιο. Θα ταίριαζε σε ένα τραγουδιστή με γλυκιά χροιά, όπως γλυκό φαίνεται ότι είναι και το τραγούδι. Αν κρίνουμε από τον τίτλο, είμαστε πεπεισμένοι ότι πρόκειται για ρομαντικό κομμάτι.

Και ποιον σκέφτηκε ως τον καταλληλότερο για να το πει; Τον Γιάννη Πλούταρχο. Κανονικά, η ιδέα του θα έπρεπε να έμοιαζε με.. τολμηρή, αλλά έλα που ο Πλούταρχος άκουσε το τραγούδι και είπε αμέσως το «ναι». Μάλιστα, το τραγούδι του Νίνο θα περιλαμβάνεται στο νέο cd του Πλούταρχου, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου. Τι να πω. Περιμένω με τεραστία αγωνία να το ακούσω.