Ψινάκης: "Τατιάνα σε σιχαινόμουνα"!

16.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει κολλητοί. Βγαίνουν μαζί για φαγητό, πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή της, πήγε καλεσμένη στη δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Ωστόσο, οι σχέσεις του Ηλία Ψινάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει κολλητοί. Βγαίνουν μαζί για φαγητό, πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή της, πήγε καλεσμένη στη δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Ωστόσο, οι σχέσεις του Ηλία Ψινάκη και της Τατιάνας Στεφανίδου δεν ήταν πάντα φιλικές. Υπήρξε περίοδος που ο μάνατζερ δεν ήθελε να ακούει για την «Τάτι». Ειδικά, την περίοδο που εκείνη ήταν η «βασίλισσα των μεσημεριανών» και δεν άφηνε celebrity για celebrity σε χλωρό κλαρί.

«Τατιάνα, σε σιχαινόμουνα» αποκάλυψε στη ραδιοφωνική συνάντηση τους (που μεταδόθηκε και τηλεοπτικά από την εκπομπή της Στεφανίδου) ο Ψινάκης και αναφερόταν κυρίως στο 2004, τότε που με τον Sakis Ρουβά είχαν πάει στην Γιουροβίζιον, στην Κωνσταντινούπολη. «Ήσουν η μόνη που χάθηκες τότε» της είπε και η Τατιάνα γελούσε, αφού σίγουρα το είχε ακούσει ξανά από το τον φίλο της.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ο μάνατζερ μαθημένος να τα λέει χύμα και τσουβαλάτα, αποκάλυψε ακόμη ότι παραξενεύτηκε όταν έμαθε ότι θα παντρευόταν με το Νίκο Ευαγγελάτο. «Μα πώς την πήρε αυτή την σιχαμένη» αναρωτήθηκε όταν άκουσε για τον γάμο και η «Τάτι» χαμογέλασε αμήχανα. Και το κοινό τα έχασε προς στιγμή (ώρα ήταν να βγει της Τατιάνας το... μεσημεριανό από μέσα της και να γινόταν κόλαση) αλλά Στεφανίδου και Ψινάκης είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και τα.. σιχάματα να περάσουν στο παρελθόν. «Η ζωή τα φέρνει αλλιώς και σε γνώρισα. Και τα παίρνω όλα πίσω» της είπε ο μάνατζερ κι εκείνη συγκινήθηκε. Σνιφ, σνιφ.