Συντετριμμένη η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λέτζερ!

24.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συντετριμμένη είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Χιθ Λέτζερ, Μισέλ Γουίλιαμς από τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού και οι δικοί της άνθρωποι είναι δίπλα της και της συμπαραστέκονται.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συντετριμμένη είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Χιθ Λέτζερ, Μισέλ Γουίλιαμς από τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού και οι δικοί της άνθρωποι είναι δίπλα της και της συμπαραστέκονται. Η νεαρή ηθοποιός επέστρεψε από την Σουηδία - βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας - μαζί με τη 2χρονη κόρη τους, Ματίλντα και οι ελάχιστοι άνθρωποι που την είδαν, λένε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Κοντά της βρίσκεται η μητέρα της και η κολλητή της φίλη, Μπούσι Φιλιπς, αλλά η πρώην αγαπημένη του Λέτζερ είναι σε κατάσταση σοκ, τα έχει χαμένα, ενώ δεν έχει σταματήσει να κλαίει. Η ίδια είχε εκφράσει την ανησυχία της για την κατάσταση του πρώην αγαπημένου της από την αφόρητη πίεση που δεχόταν τόσο επαγγελματικά - ο τελευταίος του ρόλος ως Τζόκερ στη νέα ταινία του Μπατμαν, τού είχε προκαλέσει αϋπνίες, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει - όσο και από τους παπαράτσι και κυρίως από τον Τύπο της Αυστραλίας, που δεν είχαν τον Λέτζερ και από τους αγαπημένους. Ωστόσο, η ίδια δεν περίμενε την τραγική κατάληξη που θα είχε ιστορία.

Κοντά στην Μισέλ και την Ματίλντα βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο κολλητός φίλος και νονός της κόρης τους, Τζέικ Τζιλενχααλ, ο οποίος σκοπεύει να αναπληρώσει - όσο αυτό γίνεται - το κενό του Χιθ. Ο Τζέικ είναι συντετριμμένος από το χαμό του φίλου του, αλλά θα είναι στο πλευρό της Ματίλντα επειδή αυτό θα ήθελε και ο ίδιος ο Λέτζερ.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]