Τι συμβαίνει με Τσαλίκη - Λύτρα;

25.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία ώρα αρχύτερα λένε ότι κατέβηκε το σχήμα Γιώργος Τσαλίκης ? Μάρω Λύτρα και Going Through στη Θεσσαλονίκη και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις οι φήμες οργιάζουν και τα σενάρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία ώρα αρχύτερα λένε ότι κατέβηκε το σχήμα Γιώργος Τσαλίκης - Μάρω Λύτρα και Going Through στη Θεσσαλονίκη και ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις οι φήμες οργιάζουν και τα σενάρια είναι πολλά. Αυτό που ακούγεται περισσότερο, όμως, είναι το σενάριο που θέλει τα δύο πρώτα ονόματα του σχήματος - Τσαλίκης και Μάρω - να «σφάχτηκαν» για τον χρόνο και τον επιχειρηματία του κέντρου ωσάν άλλος... Σολομών να δίνει τη λύση: να κατεβάσουν νωρίτερα τα ρολά.

Για να καταλάβεις, διότι είμαι σίγουρη ότι κάπως μπερδεύτηκες. Οι δυο τους εμφανίζονταν σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και όλα στην αρχή ήταν ονειρεμένα. Γιώργος και Μάρω έκαναν καλή παρέα και κανένα πρόβλημα δεν φαινόταν να επηρεάζει τη σχέση τους. Ώσπου, ο Τσαλίκης ένα βράδυ ανέβηκε στην πίστα και ξέχασε να κατέβει από αυτή. Η Λύτρα δεν έδωσε βάση, διότι σου λέει: «μία ίσον καμία. Έτυχε, αλλά δεν πέτυχε». Έλα, όμως, που ο συνάδελφος της και τις επόμενες μέρες «ξεχνούσε» να κατέβει, με αποτέλεσμα η Λύτρα να βγαίνει στη 1 το βράδυ για τελευταία φορά και μετά... μην την είδατε.

Η κατάσταση αυτή την εκνεύρισε και οι καβγάδες μεταξύ τους δεν άργησαν να έρθουν. Λύση δεν φαινόταν στον ορίζοντα και παρόλο που πολλοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν την αοιδό, εκείνη ήταν ανένδοτη. Έτσι, ο επιχειρηματίας ανέλαβε δράση και ως άλλος... Σολομών έδωσε τη λύση: θα κλείσει το μαγαζί νωρίτερα. Έτσι, όλη η παρέα επέστρεψε μετά Βαΐων και Κλάδων στην Αθήνα. Κι εκεί που εσύ πιστεύεις το σενάριο αυτό και λες: «μια άλλη κόντρα γεννήθηκε στη showbiz» βλέπεις Τσαλίκη και Λύτρα να διασκεδάζουν μαζί στα γενέθλια του Σπύρου Πώρου. Και όχι μόνο αυτό. Οι δυο τους τις επόμενες μέρες θα πάνε στην Αυστραλία για μία σειρά συναυλιών. Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό: «ποιο απ’ όλα να πιστέψω»; Μάλλον θα πάρω την κουρτίνα 2.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]