Ο Γκλέτσος έλυσε τη σιωπή του

18.04.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, τη βαθύτατη...συμπόνια του προς το πρόσωπο του Απόστολου Γκλέτσου εξέφρασε το πανελλήνιο μετά την αιτιολόγηση της πράξης του, να δείρει έναν οδηγό λεωφορείου. Ο Απόστολος, αφού πρώτα έσπευσε να μιμηθεί τον Θανάση Βέγγο στο "Μην είδατε τον Παναή", στη συνέχεια δειλά, δειλά έκανε τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις για το συμβάν.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Τη βαθύτατη...συμπόνια του προς το πρόσωπο του Απόστολου Γκλέτσου εξέφρασε το πανελλήνιο μετά την αιτιολόγηση της πράξης του, να δείρει έναν οδηγό λεωφορείου. Ο Απόστολος, αφού πρώτα έσπευσε να μιμηθεί τον Θανάση Βέγγο στο "Μην είδατε τον Παναή", στη συνέχεια δειλά, δειλά έκανε τις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις για το συμβάν. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής: Την ωραία, μουντή με το ψιλοβρόχι, πρωία της Τρίτης, ο Απόστολος μαζί με τη μητέρα του (η ξανθιά γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού) και τον πατέρα του πήγαν να πάρουν κάποιες εξετάσεις της μητρός. Στο σταθμό του ηλεκτρικού στην Κηφισιά άραξε το μαύρο τζιπ του ακριβώς έξω από την αφετηρία των λεωφορείων και περίμενε τον υπεύθυνο του "Εγκέφαλου". Όπου "Εγκέφαλος" διαγνωστικό κέντρο. Αυτός θα ερχόταν με το τρένο, διότι είναι από τους ανθρώπους εκείνους που υποστηρίζουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Την ώρα, λοιπόν, που η οικογένεια Γκλέτσου ανέμενε σε...αναμμένα κάρβουνα τον...Εγκέφαλο κι ενώ ο Αποστόλης είχε μεγάλη αγωνία, έρχεται το λεωφορείο με τον οδηγό να έχει την...απαίτηση να το αράξει στην αφετηρία. Αφού έβλεπε πως μπροστά του ήταν αυτοκίνητο, τι ήθελε ο ευλογημένος κι επέμενε να φύγει το τζιπ; Ο γνωστός ηθοποιός, αν και είχε τα άγχη του, έκανε τον κόπο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είπε του οδηγού να περιμένει λίγο μέχρι να έρθει ο άνθρωπός του. Αυτός, άκου τώρα πράγματα, τσαντίστηκε, διότι το...πονηρό μυαλό του σκέφτηκε πως ο Απόστολος, αφού έκανε τον κόπο να κατεβεί να του μιλήσει, δεν μπορούσε να βάλει μπρος και να το πάει λίγο παρά πέρα; Για να μη στα πολυλογώ, ο...έκρυθμος οδηγός έβγαλε ένα κατσαβίδι από την εργαλειοθήκη του λεωφορείου και το κούνησε απειλητικά στη μούρη του Γκλέτσου.

Εκείνος, επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του, έτρεξε αμέσως στο πορτ παγκαζ του τζιπ κι έβγαλε ένα γκλοπ, που το είχε ξεχασμένο προφανώς από τις Απόκριες που είχε ντυθεί ΜΑΤ, και πήγε τις έβρεξε στον "κακό" οδηγό. Μετά, όταν είδε ένα πλήθος τεσσάρων ατόμων να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του, έγινε καπνός, επειδή φοβήθηκε για τη ζωή του. Έχεις υπόψη σου τι μπορεί να κάνει... ένα εξαγριωμένο πλήθος; Ο Απόστολος, πάντως, δεν αποκάλυψε που βρίσκεται (στη Στυλίδα οι γείτονες λένε πως έχει κάτι καιρούς να πάει) καθώς υπάρχει και το αυτόφωρο, μια και ο οδηγός Δημήτρης Βλάχος έχει καταθέσει εναντίον του μήνυση.