Χωρίζει η Έλλη Κοκκίνου!

23.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλες εκπλήξεις κρύβει η φετινή χρονιά κι ένα ακόμη διαζύγιο έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας showbiz. Η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει μετά από δυόμιση χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες εκπλήξεις κρύβει η φετινή χρονιά κι ένα ακόμη διαζύγιο έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας showbiz. Η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει μετά από δυόμιση χρόνια με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Η είδηση του διαζυγίου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, αφού όλοι είχαν στο μυαλό τους ότι το ζευγάρι ήταν αγαπημένο, ευτυχισμένο και τίποτε δεν επισκίαζε την οικογενειακή του ευτυχία.

Ειδικά, ο ερχομός του 2χρονου γιου τους, Αλέξανδρο πίστευαν όλοι ότι ήρθε να επισφραγίσει τον μεγάλο έρωτα που ζούσαν για περισσότερα από εφτά χρόνια. Άσε, που σε δηλώσεις της η Κοκκίνου δεν άφηνε κανένα υπονοούμενο ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό εντάχθηκε στο δυναμικό της νέας εταιρείας του Φοίβου, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και η ίδια έδειχνε ανανεωμένη κι ενθουσιασμένη για το νέο της ξεκίνημα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Κοκκίνου εδώ και καιρό έχει μετακομίσει με τον γιο της σε σπίτι στα νότια προάστια. Η Έλλη τηρεί σιγή ιχθύος, αφού δεν θέλει να σχολιάσει τα περί χωρισμού. Ο Βασιλειάδης, όμως, στο δελτίο του Star επιβεβαίωσε την είδηση, αναφέροντας ότι βρίσκονται κιόλας στη διαδικασία του διαζυγίου. Ζήτησε, δε, από τα ΜΜΕ να αφήσουν έξω από τις αναφορές τους το παιδί τους.