Γιατί χωρίζει η Έλλη;

23.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όντως το δρόμο έχει χάσει... Όντως η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει... Όντως, βρήκε νέο σπίτι επειγόντως». Το είπαμε, η είδηση του διαζυγίου της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όντως το δρόμο έχει χάσει... Όντως η Έλλη Κοκκίνου χωρίζει... Όντως, βρήκε νέο σπίτι επειγόντως». Το είπαμε, η είδηση του διαζυγίου της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη είναι γεγονός, προκαλώντας έκπληξη στους κύκλους της showbiz, αφού κανείς δεν περίμενε ότι το ζευγάρι θα χώριζε μόλις δυόμιση χρόνια μετά τον γάμο τους κι ενώ πριν δύο χρόνια απέκτησαν ένα παιδί. Αλλά συμβαίνουν κι αυτά και το ερώτημα είναι: γιατί παίρνει τόσο ξαφνικά διαζύγιο η Κοκκίνου;

Για τους απ’ έξω ο χωρισμός ήταν ξαφνικός. Για τους πολύ δικούς τους ανθρώπους, όμως, (δυο τρεις καλούς φίλους) ήταν ψιλό αναμενόμενο, αφού το ζευγάρι τους τελευταίους πέντε μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στον γάμο του. Οι ίδιοι προσπάθησαν να τα ξεπεράσουν και να σώσουν τον γάμο τους, αλλά και γενικότερα να σώσουν την δεκάχρονη σχέση τους, που ήταν από τους μεγάλους έρωτες της showbiz.

Ωστόσο, όσες ευκαιρίες κι αν έδωσαν, όσες προσπάθειες κι αν έκαναν, αυτές έπεφταν στο κενό. Ειδικά, τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη. Εξάλλου, οι κοινές τους εμφανίσεις (όχι ότι ήταν ποτέ πολλές, αφού ο Βασιλειάδης αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας) τελευταία είχαν αραιώσει, ενώ η Έλλη εμφανιζόταν παντού μόνη της. Αλλά και πάλι, κανείς δεν πήρε χαμπάρι το παραμικρό, αφού η αοιδός μας είχε συνηθίσει και στο παρελθόν σε μοναχικές εξόδους, συνοδευόμενη από φίλους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι στην αρχή είχε αποφασίσει η Κοκκίνου να μείνει στο σπίτι τους στην Βούλα και να φύγει από αυτό ο επιχειρηματίας. Αλλά τελευταία στιγμή άλλαξαν πλάνα και το περασμένο σαββατοκύριακο η Έλλη ξεκίνησε την μετακόμιση, όπου προσωρινά θα μείνει στο πατρικό της. Πάντως, οι φίλοι τους τονίζουν ότι ο χωρισμός τους δεν οφείλεται σε τρίτα πρόσωπα, αλλά σε προσωπικά προβλήματα που δεν κατάφεραν να τα ξεπεράσουν.

Ήδη, το ζευγάρι έχει προχωρήσει στην έκδοση του διαζυγίου και το επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Βασιλειάδης. Η Κοκκίνου προς το παρόν δεν θέλει να μιλήσει για τον χωρισμό, αλλά λέγεται ότι έχει δώσει συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό κι εκεί εξηγεί τους λόγους. Πάντως, γενικά και οι δύο θέλουν η διαδικασία να ολοκληρωθεί αθόρυβα, να μην πάρει μεγάλη έκταση και δημοσιότητα το θέμα τους και κυρίως να μη ζήσουν ανάλογες στιγμές με εκείνες της Ελένης Μενεγάκη. Αν και αυτό το έχουν πετύχει, να μην μοιάσει δηλαδή η περίπτωση τους με την Ελένη, αφού ούτε δελτία χωρισμού έστειλαν, ούτε πήρε κανείς χαμπάρι ότι παίρνουν διαζύγιο.