Μενεγάκη - Λάτσιος: Γιατί ακύρωσαν τις "οικογενειακές" διακοπές;

24.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ωραίες και καλές οι ανωτερότητες και ακόμη περισσότερο οι πολιτισμένοι χωρισμοί, αλλά ως ένα σημείο. Γιατί και άλλοι χώρισαν χωρίς να βγάλουν μαχαίρια, αλλά οικογενειακές διακοπές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ωραίες και καλές οι ανωτερότητες και ακόμη περισσότερο οι πολιτισμένοι χωρισμοί, αλλά ως ένα σημείο. Γιατί και άλλοι χώρισαν χωρίς να βγάλουν μαχαίρια, αλλά οικογενειακές διακοπές δεν έκαναν. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κάπως έτσι να το σκέφτηκαν η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο και να είπαν ότι δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να περάσουν μαζί τις γιορτές του Πάσχα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρώην ζευγάρι τα κουβέντιασε και συμφώνησε τελικά να αναβάλουν τις προγραμματισμένες διακοπές τους. Εξάλλου, ο Λάτσιος τρέχει και δε φτάνει τις μέρες αυτές, αφού θα είναι κριτής στο «Dancing with the stars» και πρέπει να κάνει τις πρόβες του, τα ραντεβού του. Άσε, που έχει και την μετακόμιση στη μεζονέτα της Εκάλης. Πού χρόνος για διακοπές.

Η Ελένη, πάντως, δεν αναβάλλει τα σχέδια της και ήδη έχει μαγνητοσκοπήσει δύο εκπομπές ώστε να έχει περισσότερες μέρες. Πού θα πάει, πότε θα πάει, δεν ξέρουμε, διότι αυτή τη φορά κρατάει τον προορισμό της ως επτασφράγιστο μυστικό.