Η Τατιάνα... σφάζει τους "Αρβύλα"!

26.03.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ότι δεν έχουν σχέσεις αγάπης κι εκτίμησης η Τατιάνα Στεφανίδου με τους «Ράδιο Αρβύλα» το ξέρουμε. Από παλιά. Ότι με κάθε ευκαιρία και η μία και η άλλη πλευρά πετάει το φαρμάκι της,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ότι δεν έχουν σχέσεις αγάπης κι εκτίμησης η Τατιάνα Στεφανίδου με τους «Ράδιο Αρβύλα» το ξέρουμε. Από παλιά. Ότι με κάθε ευκαιρία και η μία και η άλλη πλευρά πετάει το φαρμάκι της, το έχουμε πια καταλάβει. Ο Αντώνης Κανάκης το κάνει με τη σάτιρα και η Τατιάνα με τον τρόπο που εκείνη ξέρει καλύτερα... τους σφάζει με το γάντι.

Τους τελευταίους μήνες, οπότε και ο Γιάννης Λάτσιος μετέφερε το «Ράδιο Αρβύλα» στη βραδινή ζώνη, η εκπομπή γνωρίζει μεγάλες στιγμές και τηλεθεάσεις στον πίνακα της AGB. Πολλές ατάκες τους έχουν γίνει της μόδας και η νεολαία, η μαθητική κυρίως, μιλάει άλα... Ράδιο Αρβύλα. Για την σάτιρα του Κανάκη και γενικότερα για τη συγκεκριμένη εκπομπή ρωτήθηκε η Στεφανίδου σε πρόσφατη συνέντευξη, όπου η παρουσιάστρια απάντησε ότι η πλάκα που κάνουν έχει έντονα σεξιστικά στοιχεία και της θυμίζει σχολικές ή γηπεδικές πλάκες αντροπαρέων. Ουπς, say it again.

Για να συνεχίσει, λέγοντας ότι το είδος αυτό έχει μία θέση στην τηλεόραση, αφού η τηλεόραση πρέπει να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Σε αντίθεση με τη σάτιρα του Θέμου Αναστασιάδη και του Λάκη Λαζόπουλου, που της αρέσει τα μάλα και τους βγάζει το καπέλο. Τι να πεις, τέτοια «σφαξίματα» συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Εμένα, πάντως αυτοί οι... οικογενειακοί σπαραγμοί πολύ μου αρέσουν.