Κάτι τρέχει με την... 'Αννα!

30.04.2002
Αγαπημένε μου Θανούλη, ως λάτρης του γυναικείου φύλου, η είδηση που θα σου ανακοινώσω δεν θα άρμοζε σε κανέναν, περισσότερο από ό,τι σε σένα. Κι επειδή δεν ξέρω αν το έχει πάρει το αυτί σου, ή ακόμα καλύτερα το μάτι σου, γυμνές φωτογραφίες της τεννίστριας και μοντέλου 'Αννας Κουρνίκοβα δημοσιεύτηκαν στο Penthouse του Ιουνίου.
Αγαπημένε μου Θανούλη,

ως λάτρης του γυναικείου φύλου, η είδηση που θα σου ανακοινώσω δεν θα άρμοζε σε κανέναν, περισσότερο από ό,τι σε σένα. Κι επειδή δεν ξέρω αν το έχει πάρει το αυτί σου, ή ακόμα καλύτερα το μάτι σου, γυμνές φωτογραφίες της τεννίστριας και μοντέλου 'Αννας Κουρνίκοβα δημοσιεύτηκαν στο Penthouse του Ιουνίου. Το περιοδικό επικαλείται απαθανάτιση στιγμών της πανέμορφης Ρωσίδας στο Μαϊμάμι, όπου απολάμβανε τον ήλιο γυμνόστηθη, ενώ η 'Αννα από την πλευρά της μέσω του ατζέντη της ετοιμάζει μήνυση σε βάρος του περιοδικού, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι η κοπέλα της φωτογραφίας.

Ο ατζέντης της 'Αννας David Schwab οδύρεται ότι είναι πασιφανές σε όσους ξέρουν καλά την τεννίστρια, ότι οι φωτογραφίες δεν την αντιπροσωπεύουν, ενώ υπογραμμίζει ότι ζήτησαν από το περιοδικό να τους αποσταλούν οι φωτογραφίες, πράγμα που ποτέ δεν συνέβη. Το περιοδικό από την άλλη δηλώνει βέβαιο ότι ποτέ δεν δέχτηκε κανενός είδους μήνυμα για αποστολή των φωτογραφιών, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει το ποσό που δέχτηκε από τον φωτογράφο, το όνομα του οποίου για αυνόητους λόγους δεν μπορεί να επισημοποιήσει.

'Ενας χαμός, δηλαδή! Τώρα, ποιος από τους δύο λέει αλήθεια δεν μπορώ να το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως το Penthouse αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αυτόν τον καιρό, καθώς άλλαξε πρόσφατα ιδιοκτήτη, λόγω χρεών. Δεν μπορώ να γνωρίζω, λοιπόν, τι είδους πολιτικής ακολουθεί η νέα διοίκηση! Ελπίζω η ετυμηγορία να τιμωρήσει τον ένοχο....