Ο Ψινάκης θα πάρει συνέντευξη από Sakis, χωρίς τον Sakis!

14.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο του Ηλία Ψινάκη, τον πνίγει το παράπονο που ο Sakis του φέρεται έτσι. Εντάξει, οι πάλαι ποτέ αυτοκόλλητοι συνεργάτες τα έχουν τσουγγρίσει επαγγελματικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο του Ηλία Ψινάκη, τον πνίγει το παράπονο που ο Sakis του φέρεται έτσι. Εντάξει, οι πάλαι ποτέ αυτοκόλλητοι συνεργάτες τα έχουν τσουγγρίσει επαγγελματικά και προσωπικά εδώ και χρόνια, αλλά τουλάχιστον στο δεύτερο κομμάτι πιστεύαμε ότι οι σχέσεις τους είχαν αποκατασταθεί.

Πήγε και ο Ψινάκης κανα δυο φορές στο S Club που εμφανίζεται ο Ρουβάς, αντάλλαξαν και ένα «Καλό Πάσχα» στο μακρινό Ντουμπάι που βρέθηκαν τυχαία, οπότε πιστέψαμε ότι τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν. Αλλά μάλλον κάναμε λάθος, αφού οι σχέσεις τους περνούν ακόμη κρίση κι ας είναι καλά το «είδωλο». Για να καταλάβεις, ο Ψινάκης εδώ και πολύ καιρό τού έχει ζητήσει να πάει στη ραδιοφωνική του εκπομπή που κάνει με σημαντικούς ανθρώπους της περασμένης δεκαετίας.

Κι ενώ στην αρχή ο Sakis του είχε πει ότι θα το σκεφτεί και θα απαντήσει σύντομα, από τότε πέρασαν μέρες και μέρες κι ένα τηλέφωνο για το τι αποφάσισε να κάνει, δεν πήρε. Όχι ότι ο Ψινάκης περιμένει πάνω από το τηλέφωνο για ένα «ντριν». Αλλά σίγουρα περιμένει την απάντηση του πρώην κολλητού του. Και το παράπονο αυτό εξέφρασε στην εκπομπή «Όλα 10». Αλλά επειδή Ψινάκης είναι αυτός σκαρφίστηκε ωραίο κόλπο. Δεν έρχεσαι γλυκέ μου Σάκη στην εκπομπή για μία συνέντευξη; Κανένα πρόβλημα. Θα σου πάρω συνέντευξη κι ας μην είσαι μπροστά. Εξάλλου, τόσα χρόνια συνεργάτες ξέρει πολλά για εκείνον. Τώρα πώς θα το κάνει αυτό, μόνο εκείνος ξέρει.