Απίστευτες αποκαλύψεις Θεοφάνους για Τατιάνα!

15.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επιτέλους, μετά από πολύ καιρό η έρμη η showbiz απέκτησε νόημα και το παλιό καλό της επίπεδο, το οποίο τελευταία με κάτι Τζούλιες, μανατζαρέους αυτής, τα πορνό dvd της και τις κόντρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επιτέλους, μετά από πολύ καιρό η έρμη η showbiz απέκτησε νόημα και το παλιό καλό της επίπεδο, το οποίο τελευταία με κάτι Τζούλιες, μανατζαρέους αυτής, τα πορνό dvd της και τις κόντρες της με άλλους είχε χάσει κάθε αίγλη του παρελθόντος. Ευτυχώς, που υπάρχουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους, οι οποίοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και με την άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους δείχνουν στα «νεογνά» πώς τσακώνεται ο αυθεντικός celebrity.

Η αρχή για την κόντρα τους είχε γίνει τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η Τατιάνα είχε κατηγορήσει τον Θεοφάνους ότι την έστησε στην εκπομπή της και δεν εμφανίσθηκε σε αυτή ποτέ. Η συνέχεια δόθηκε λίγο καιρό πριν, όταν η παρουσιάστρια είχε καλεσμένη στο «Αξίζει να το δεις» την Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Θεοφάνους μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 τα έχωσε στην Τατιάνα για την επιλογή της καλεσμένης την ώρα αυτή που γυρίζουν τα παιδιά από το σχολείο.

Κι επειδή η «Τάτι» είναι άνθρωπος που δεν ξεχνά εύκολα, του την είχε φυλαγμένη και μόλις την περασμένη Δευτέρα τού έδωσε πληρωμένη απάντηση στην εκπομπή των ΚαραμεροΧαριτάτων. «Είναι ένας άνθρωπος καταπιεσμένος και δεν ξέρω τι τον καταπιέζει» είπε μεταξύ άλλων και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Αλλά και με την απορία πώς θα αντιδράσει ο μουσικοσυνθέτης στους χαρακτηρισμούς. Γιατί, αγαπημένε μου, κανείς δεν πίστεψε ότι ο Θεοφάνους θα την άφηνε αναπάντητη. Χα. Last year αυτά, διότι ο Γιώργος πήρε το δίκαννο και μέσα από τη συνέντευξη του στο Down Town έκανε ένα κάρο αποκαλύψεις για την Στεφανίδου, οι οποίες ξεκινούν από την εποχή που εκείνη έκανε μεσημεριανή εκπομπή και τη μισούσαν όλοι οι εγχώριοι celebrities.

Και στις αποκαλύψεις Θεοφάνους εμπλέκεται ακόμη και το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, αφού σύμφωνα με αυτόν, όταν εκείνος τον περασμένο Δεκέμβριο αρνήθηκε να του κάνει ξανά αφιέρωμα η Στεφανίδου, επειδή αυτά είναι για τους νεκρούς, αλλά και γιατί είχε συμφωνήσει να εμφανισθεί στης Ελένης, τι νομίζεις ότι του απάντησε η Τατιάνα; «Τι πας να κάνεις με τέτοια νούμερα; Κανείς δεν θα σας δει». Say it again, να το καταλάβει καλύτερα η Ελένη. Χαχα. Τι σου λέω. Αυτές είναι κόντρες. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, διότι η Μενεγάκη πρέπει να απαντήσει σε αυτή την πρόκληση. Ειδικά, όταν ακούς τον Θεοφανους να λέει ότι η Στεφανίδου τότε θύμωσε και του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα.

Εκείνη ισχυρίζεται ότι αυτός της έχει κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα, αλλά ο ίδιος το διαψεύδει κατηγορηματικά. Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε και στην περσινή ? εκπομπή αφιέρωμα που του έκανε η Τατιάνα, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη η εκπομπή στάθηκε αιτία να τσακώνεται για τρεις μέρες με τη σύζυγο του, αφού οι συνεργάτες της παρουσιάστριας την παραπλάνησαν κατά κάποιο τρόπο και τους έδωσε προσωπικές φωτογραφίες των παιδιών τους, ενώ εκείνος είχε ξεκαθαρίσει στην Τατιάνα ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Όπως κατάλαβες οι αποκαλύψεις είναι πολλές και σκληρές και με τρομερή αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε την απάντηση της «Τάτι». Ήδη έχω μπροστά μου την εικόνα της να βγάζει από το κακό της φωτιές από παντού. Γιααααα.