Μενεγάκη: Εγκλωβισμένη ανάμεσα σε χιλιάδες αρειανούς!

26.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι του Σαββάτου και δύσκολα θα την ξεχάσει. Για αρκετή ώρα ήταν «όμηρος» Αρειανών!!! Όχι Αρειανών/ουφο, αλλά Αρειανών/οπαδών του Άρη. Βλέπεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι του Σαββάτου και δύσκολα θα την ξεχάσει. Για αρκετή ώρα ήταν «όμηρος» Αρειανών!!! Όχι Αρειανών/ουφο, αλλά Αρειανών/οπαδών του Άρη. Βλέπεις, το βράδυ του Σαββάτου ήταν ο τελικός Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και κατέβηκαν στην Αθήνα με πούλμαν 25 χιλιάδες οπαδοί.

Και για κακή τύχη της Ελένης, τους πέτυχε στην εθνική, όπου έμεινε εγκλωβισμένη ανάμεσα στα πούλμαν για πολλή ώρα. Μάλιστα, μαζί της είχε τα παιδιά της (γυρνούσαν από παιδότοπο της Μαλακάσας) και μόλις είδε μπροστά ης οπαδούς βαμμένους στα κίτρινα να έχουν κατέβει στο δρόμο και να φωνάζουν συνθήματα, τα έχασε. Μάλλον τα είδε όλα.

Κάποιοι από τους οπαδούς την πήραν χαμπάρι μέσα στο αυτοκίνητο της και τότε η Ελένη άρχισε να λέει συνθήματα μαζί τους (αυτό να έβλεπα και τι στον κόσμο) μπας και κερδίσει τη συμπάθεια τους. Καλά, σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευε από τον κόσμο, αλλά γυναίκα μόνη με παιδιά εγκλωβισμένη από χιλιάδες κόσμο στην εθνική, είναι εφιαλτικό σενάριο. Τελικά, επέστρεψε στο σπίτι της μετά από πολλή ώρα και μπόλικη καθυστέρηση, ενώ το πρωί της Δευτέρας ζήτησε από τους συνεργάτες της να την ενημερώνουν πότε και πού έχει αγώνα για να μην κυκλοφορεί.