Παραμένουν στο Alter

28.04.2010
Μπορεί ο Alter να είναι καζάνι που βράζει, αλλά παρουσιαστές που είναι σταθερές αξίες φρόντισε να τους «δέσει» το κανάλι με νέα συμβόλαια.

Μπορεί ο Alter να είναι καζάνι που βράζει, αλλά παρουσιαστές που είναι σταθερές αξίες φρόντισε να τους «δέσει» το κανάλι με νέα συμβόλαια. Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου παραμένει σταθερός στη θέση του, όπως και ο Κώστας Χαρδαβέλλας με τις δύο εκπομπές του. Αλλά και η Αννίτα Πάνια ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι του Μπουρναζίου για άλλον ένα χρόνο.

Τι θα γίνει με την Αγγελική Νικολούλη; Θα βγει σε άλλη... πόρτα το «Τούνελ» της; Όχι, βέβαια. Πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις αφενός και αφετέρου το συμβόλαιο της Αγγελικής είναι για έναν ακόμα χρόνο, οπότε θα εξακολουθεί να ψάχνει αγνοούμενους από το κανάλι του Μπουρναζίου. Έτσι, οι τέσσερις γεροί άσοι του καναλιού παραμένουν στο τιμόνι, ακόμα και αν ο σταθμός αλλάξει προφίλ και γίνει πιο ενημερωτικός, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες. Παρόλο που η κρίση χτύπησε και τα κανάλια και αναμένονται περικοπές, το Αlter κράτησε τα μεγάλα ονόματά του, που θα γίνουν η προμετωπίδα για το σκληρό ανταγωνισμό, που αναμένεται ακόμη πιο σκληρός και αδυσώπητος από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.