Μπάρμπα: Χώρισε μέσω τηλεόρασης!

29.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να σε χωρίσουν είναι ή να στο πει ο άλλος στα μούτρα. Ή να στο πει από το τηλέφωνο. Ή να σου στείλει ένα sms και να σου ανακοινώσει τα ευχάριστα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να σε χωρίσουν είναι ή να στο πει ο άλλος στα μούτρα. Ή να στο πει από το τηλέφωνο. Ή να σου στείλει ένα sms και να σου ανακοινώσει τα ευχάριστα. Η Βάνα Μπάρμπα, πάλι, είπε να ακολουθήσει ένα ξεχωριστό τρόπο, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα που μάλλον δεν είναι του τύπου της. Έτσι, χώρισε τον μέχρι πρόσφατα αγαπημένο της (και παραλίγο σύζυγο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) από την τηλεόραση! Ω ναι.

Έκατσε ο δύσμοιρος να δει την αγαπημένη του (με την οποία περνούσαν μία δύσκολη φάση στη σχέση τους) και την ακούει να λέει στον Φώτη και την Μαρία ότι μόλις χώρισε από τον Νίκο Τσικλακίδη, λόγω ηλικίας! Δεν ήξερε από πού να του έρθει ο ταμπλάς. Από το γεγονός ότι μάθαινε μέσω τηλεόρασης ότι χωρίζει; Ότι η Βάνα τον σούταρε επειδή της έπεφτε μικρός ηλικιακά; Μεγάλη πίκρα αγαπημένε μου.

Γιατί μπορεί η ηθοποιός να του έλεγε τον τελευταίο καιρό ότι θέλει να μείνει λίγο μόνη της, όμως (όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του) δεν του είχε πει ξεκάθαρα ότι θέλει να χωρίσουν. Μεταξύ μας, αλλά κι εκείνος δεν καταλάβαινε τι εννοούσε η γυναίκα; Όταν σου λέει ο άλλος ότι θέλω να μείνω μόνος μου, τι άλλο πρέπει να κάνει και να πει; Τόσο λιανά τα ήθελε για να καταλάβει; Και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 35χρονος επιχειρηματίας το ίδιο βράδυ πήγε στο σπίτι της Μπάρμπα για εξηγήσεις, όπου δόθηκε ο κλασικός αποχαιρετιστήριος τρικούβερτος καβγάς.