Μπάρμπα - Κορομηλά: Η άρνηση μιας κουμπαριάς

17.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, σωρηδόν φτάνουν οι προτάσεις κουμπαριάς στο φτωχικό της Βάνας Μπάρμπα, όπου της ζητούν να βαφτίσουν τη μονάκριβη κόρη της που θα έρθει στον κόσμο σε δύο μήνες. Υποψηφιότητα για κουμπάρα λέγεται πως δήλωσε ανεπίσημα και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έχει στο βιογραφικό της τις καλύτερες συστάσεις ως "πνευματική μητέρα".
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Σωρηδόν φτάνουν οι προτάσεις κουμπαριάς στο φτωχικό της Βάνας Μπάρμπα, όπου της ζητούν να βαφτίσουν τη μονάκριβη κόρη της που θα έρθει στον κόσμο σε δύο μήνες. Η περηφάνια της Βάνας, που το μωρό της είναι τόσο ποθητό από τον κόσμο πριν ακόμα γεννηθεί, είναι μεγάλη. Από τις προτάσεις που δέχεται κάποιες είναι σοβαρές, άλλες συζητήσιμες κι άλλες πετιούνται αμέσως στον κάλαθο των αχρήστων.

Υποψηφιότητα για κουμπάρα λέγεται πως δήλωσε ανεπίσημα και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία έχει στο βιογραφικό της τις καλύτερες συστάσεις ως "πνευματική μητέρα". Η Μιμή Ντενίση, της οποίας έχει βαφτίσει τη μικρή Μαριτίνα, έχει να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το τι σωστή νονά που είναι η Ρούλα. Έτσι, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια αποφάσισε να ζητήσει το μωρό από την Μπάρμπα. Αυτή, αν και κολακεύτηκε από την πρόταση, αρνήθηκε, διότι όπως υποστηρίζει θέλει το παιδί της να το βαφτίσει άνθρωπος του συγγενικού της ή έστω του φιλικού της περιβάλλοντος.

Γυναίκα που τηρεί τις παραδόσεις η Βάνα, είναι ανένδοτη στη θέση της αυτή και δεν την ένοιαξε καθόλου που έριξε "χυλόπιτα" σε κοτζάμ Ρούλα Κορομηλά. Εξάλλου, όπως λεει, η Ρούλα δεν είναι καρδιακή της φίλη, ούτε καν φίλη δεν τη θεωρεί και για το λόγο αυτό δε μπορεί να δώσει την πνευματική μητρότητα σε μία απλή γνωστή. Ποια είναι η θέση της Ρούλας, παραμένει άγνωστο, λογικά όμως δεν πρέπει να το πήρε κατάκαρδα, διότι τόσα μωρά έχει η show biz, όλο και κάποιο μπορεί να βρεθεί. Κάποιοι, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η Κορομηλά είναι πολύ νευριασμένη, επειδή λέγεται πως τη μικρή Μπάρμπα θα βαφτίσει η Αννα Δρούζα. You know, τι εστί Δρούζα για την Κορομηλά! Βάση αυτού, λοιπόν, η "χυλόπιτα" αποκτά μία βαρύτητα.