Τσαλίκης - Γαρμπή του χρόνου μαζί!

17.05.2002
Αγαπημένε μου Θανούλη, σου έχω νέα για τις βραδινές σου εξόδους, από Οκτώβρη και μετά! Και, για να μην σε κρατάω σε μεγάλη αγωνία, έρχομαι να σου ανακοινώσω ότι ''έκλεισε'' συνεργασία Καίτης Γαρμπή και Γιώργου Τσαλίκη, με μεσάζοντα τον Γιάννη Παπαθεοχάρη και χώρο έναν εκ των Diogenis και Apollon Palace.
Αγαπημένε μου Θανούλη,

σου έχω νέα για τις βραδινές σου εξόδους, από Οκτώβρη και μετά! Και, για να μην σε κρατάω σε μεγάλη αγωνία, έρχομαι να σου ανακοινώσω ότι ''έκλεισε'' συνεργασία Καίτης Γαρμπή και Γιώργου Τσαλίκη, με μεσάζοντα τον Γιάννη Παπαθεοχάρη και χώρο έναν εκ των Diogenis και Apollon Palace.

Να σου πω την αλήθεια, δεν το περίμενα, γιατί ο Τσαλίκης σκίζει στο Romeo και δεν πίστευα ότι θα τολμούσε αλλαγή πάνω στις... δόξες του! Αλλά σίγουρα Παπαθεοχάρης σημαίνει εγγύηση στον χώρο της νύχτας και δεν πιστεύω να του βγει σε κακό η επιλογή του Γιώργου... Πάντως, με την Καιτούλα πιστεύω θα κάνουν καλό δίδυμο, γιατί πρόκειται για καλλιτέχνες που προσαρμόζονται σε ποικίλλες απαιτήσεις, ανάλογα με τον συνάδελφο που έχουν πάνω στην πίστα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, πάντως, μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα ποικίλλης ύλης, τόνισε ότι ''Μείνανε μόνο οι υπογραφές και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ με την Καίτη''. Η δε Καίτη, τα ''έκαψε'' τις προάλλες στο Romeo, μαζί με τον Διονύση Σχοινά, όπου εθεάθησαν να... απολαμβάνουν τον μελλοντικό συνεμφανιζόμενο της συζύγου!

'Οσο για τον Αντώνη Ρέμο, φήμες κάνουν λόγο για επιχειρηματικές κινήσεις από την πλευρά του, καθώς αγόρασε -λένε- το 50% (το άλλο μισό ο κ. Παπαθεοχάρης) του κέντρου 'Αστέρια' στην Γλυφάδα, όπου θα λειτουργεί καφέ - εστιατόριο και το βράδυ... ό,τι προκύπτει! Κάτι άλλο που είχα ακούσει, ήταν ότι Μαρασούλης (του Rex) και Παπαθεοχάρης (του Diogenis Palace) αγόρασαν από κοινού έναν χώρο, όπου θα στέγαζαν τη συνεργασία Ρέμου - Βανδή. 'Αλλες φήμες μιλούσαν για συνεργασία του Αντώνη με τους One στους χώρους του κ. Παπαθεοχάρη. 'Ασε, έχω μπερδευτεί! 'Οχι τίποτα άλλο, αλλά με τα καινούργια τραγούδια του 'Καρδιά μου μην ανησυχείς', θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εισιτήριο διαρκείας! Διαφωνείς;