Το έριξαν έξω Βίσση, Καρβέλας, Φραγκολιάς

20.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, την πολιτισμένη ανατροφή και τη μοναδική τους κουλτούρα απέδειξαν για μία ακόμη φορά η Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Το πρώην ζεύγος, βράδυ Πέμπτης, αποφάσισε να κάνει την τσάρκα του. Μαζί τους ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς και όλοι μαζί πήγαν στην Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και τον Λάμπη Λιβιεράτο. Α, εκεί άδει και ο ΛΕ.ΠΑ
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την πολιτισμένη ανατροφή και τη μοναδική τους κουλτούρα απέδειξαν για μία ακόμη φορά η Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Το πρώην ζεύγος, βράδυ Πέμπτης, που η τηλεόραση δεν είχε τίποτε καλό και το DVD τους είναι στο μάστορα για φτιάξιμο, αποφάσισε να κάνει την τσάρκα του. Μαζί τους πήγε και ο νέος αγαπημένος της αοιδούς, Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος δεν αφήνει την καλή του από τα μάτια του ούτε λεπτό. Προορισμός της εξόδου τους ήταν η "Νεράιδα", μια και το εν λόγω κέντρο το βράδυ εκείνο είχε εγκαίνια.

Προτού πεις: "Όπα της, τα θηρία και φαν του Πανταζή" σε πληροφορώ πως εκεί εμφανίζεται η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, αγαπημένη του Καρβέλα. Έτσι, σύσσωμο το Καρβελο - Βισσέικο έπιασε δεύτερο τραπέζι πίστα, προκειμένου να απολαύσει το πρόγραμμα καλά κι από μακριά. Ο Καρβέλας, μια και το ενδιαφέρον του ήταν επί πίστας, κάθισε όσο πιο κοντά μπορούσε, ενώ το ερωτευμένο ζεύγος Βίσση - Φραγκολιάς προτίμησε να είναι πιο πίσω. Επειδή, δε, ήταν και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, για να μην πλακώσουν μιλιούνια οι παπαράτσι στο τραπέζι, αλλά και για να μη γυρίσει ολόκληρο το μαγαζί να κοιτάει αυτούς αντί των αοιδών, έβαλε ανάμεσα τους έναν φίλο τους που βρέθηκε μπροστά τους πρόχειρος.

Στη διάρκεια της βραδιάς, όμως, κάτι τα άσματα του ΛΕ.ΠΑ "Αν είναι εκείνη", "Το ωραιότερο πλάσμα", "Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος", κάτι η γλύκα του πρώτου καιρού, ήρθαν τα παιδιά κι έλυσαν. Να τα καυτά φιλιά, να τα γελάκια της Αννας στον καλό της, να τα χαϊδέματα και όλο το μαγαζί κοιτούσε αυτούς. Ο μόνος διακριτικός ήταν ο Καρβέλας, ο οποίος δε γύριζε το κεφάλι του στην πλευρά τους, ούτε για να τους ρωτήσει: " Ήλιο έχει ε;". Καμιά φορά τον ρωτούσε η Βίσση κι αυτός απαντούσε μονολεκτικά. Στο μεταξύ, στο κέντρο εμφανίζεται και ο Λάμπης Λιβιεράτος, πρώην αγαπημένος της Αννας και άνδρας που στιγμάτισε τη ζωή της. Ο Λάμπης αφιέρωσε πολλά τραγούδια στην παρέα, αλλά μέχρι εκεί καθότι λίγα τραπέζια παρά πέρα καθόταν η σύζυγος Εύη Αδάμ, η οποία όχι ότι την πείραζε που η Βίσση ήταν εκεί. Το αντίθετο, μεταξύ τους έχουν μία πολύ καλή σχέση και γενικά όλοι τους είναι "μία ωραία ατμόσφαιρα"! Η Αννα και ο Φραγκολιάς αποχώρησαν σχετικά νωρίς, επειδή εκείνη είχε την επομένη το ταξίδι στην Αυστραλία. Ο Καρβέλας έμεινε πιο πίσω, όπου το έριξε έξω παίρνοντας ακόμη και το μικρόφωνο.