Όχι, η Λόη δεν ξεπουλάει τον γάμο της!

03.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και να μην το ήξερες, σίγουρα το έχεις μάθει ότι στις 28 Μαΐου παντρεύεται η Βάσια Λόη. Η νεαρή παρουσιάστρια του «Μεσημεριανού Express» επιμένει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και να μην το ήξερες, σίγουρα το έχεις μάθει ότι στις 28 Μαΐου παντρεύεται η Βάσια Λόη. Η νεαρή παρουσιάστρια του «Μεσημεριανού Express» επιμένει και λέει ότι δεν θέλει να «ξεπουλήσει» τον γάμο της. Κι εύγε στην κοπέλα, διότι τελευταία είναι της μόδας οι γάμοι νεαρών παρουσιαστριών, οι οποίες μέχρι και site φτιάχνουν για το ευτυχές γεγονός. Αλλά με το μπαρδόν κιόλας, μέσα σε μία εβδομάδα έχω δει τουλάχιστον δύο φορές τη Λόη να κάνει την παραπάνω δήλωση.

Τη μία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού, όπου έλεγε ότι δεν ξεπουλάει το γάμο της, αλλά μέσα έδινε λεπτομέρειες πώς θα είναι αυτός. Και τη δεύτερη φορά την είδα το Σάββατο το βράδυ στο Life and Style να λέει πάλι τα ίδια. Ότι στο μυστήριο θα είναι μόνο οι οικογένειες, ότι μετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους φίλους, ότι επέλεξε να παντρευτεί καθημερινή στις 8 το βράδυ που βγαίνει το δελτίο του Star για να μην προκαλέσει ακριβώς. Γιατί, αν ήθελε να προκαλέσει, θα παντρευόταν Κυριακή ή Σάββατο για να είχε όλη την εβδομάδα μπροστά της.

Αυτό να σου πω δεν το κατάλαβα. Εννοεί ότι μία εβδομάδα τα μεσημεριανά θα ασχολούνταν μαζί της; Σιγά. Περισσότερο θα ασχοληθεί το δελτίο του Star ανήμερα του γάμου, διότι ως γνωστών... «όπου γάμος και χαρά, ο ρεπόρτερ Star πρώτος»! Για να μην πω για τις σπόντες που πετάει στην εκπομπή της του τύπου: «Πάχυνα. Πρέπει να χάσω κάνα κιλό για το γάμο».

Όχι, αγαπημένε μου η Λόη δεν «ξεπουλάει» τον γάμο της, αλλά επηρεασμένη από τη μόδα, μια χαρά τον διαφημίζει. Το «ξεπούλημα» μίας προσωπικής στιγμής, όπως ο γάμος, δεν είναι μόνο το μυστήριο. Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν κάμερες στην εκκλησία, αλλά ένα μήνα πριν έχει ξεκινήσει να το διαφημίζει με συνεντεύξεις είναι το ίδιο και το αυτό. Και το λέω αυτό, διότι συνεντεύξεις για τον γάμο μέσα σε τέσσερις μέρες, είναι πολύ σύντομα. Τύφλα να χει η Μαριέττα Χρουσαλά!