Βρε ποιους μας θυμίζουν Μπάρμπα και αγαπημένος της;

03.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όχι, θα το πω. Η Βάνα Μπάρμπα και ο σύντροφός της, Νίκος Τσικλακίδης είναι η νέα Άντζελα Δημητρίου και Γιώργος Τρούπης. Κι αν το τελευταίο ζεύγος υποστηρίζει ότι έριξε οριστικά αυλαία στον θυελλώδη έρωτα του, το πρώτο καλά κρατεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όχι, θα το πω. Η Βάνα Μπάρμπα και ο σύντροφός της, Νίκος Τσικλακίδης είναι η νέα Άντζελα Δημητρίου και Γιώργος Τρούπης. Κι αν το τελευταίο ζεύγος υποστηρίζει ότι έριξε οριστικά αυλαία στον θυελλώδη έρωτα του, το πρώτο καλά κρατεί κι έχουμε κάθε εβδομάδα να ασχολούμαστε με τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους. Γιατί, εδώ είναι η διαφορά τους από Άντζελα - Τρούπη. Βάνα και Τσικλακίδης δεν αφήνουν να περνάει πολύς καιρός. Σήμερα τον χωρίζει από την τηλεόραση, μετά από δύο μέρες βγαίνουν στα μπουζούκια για να γλεντήσουν την επανασύνδεση.

Θυμάσαι πριν λίγες μέρες, που η ηθοποιός ως καλεσμένη του Φώτη (Σεργουλόπουλου) και της Μαρίας (Μπακοδήμου) είχε αποκαλύψει ότι χώρισε με τον επιχειρηματία, λόγω ηλικίας. Στα 43 της κατάλαβε ότι δεν μπορεί να είναι με έναν μικρότερο της, διότι εκείνος θέλει να ζει έντονα τη ζωή του, ενώ εκείνη τα έζησε και πλέον κουρασμένη 43χρονη που είναι προτιμά ήρεμες καταστάσεις, που μόνο ένας συνομήλικος ή μεγαλύτερος της μπορούν να της προσφέρουν.

Ο Τσικλακίδης θα θυμάσαι ότι άκουσε τα μαντάτα του χωρισμού από την τηλεόραση, πήγε σπίτι της κι έγινε πανικός. Κι εκεί που νομίζαμε ότι χώρισαν, τσουπ τους βλέπουμε σε βραδινή έξοδο, μέλι γάλα. Και μετά τους ξαναβλέπουμε σε άλλη νυχτερινή έξοδο (στα μπουζούκια) να είναι όλο αγκαλιές και πειράγματα. Σα να μη συνέβη τίποτε. Σα να μη χώρισαν. Σα να μεγάλωσε ο Τσικλακίδης μέσα σε τρεις μέρες και να έφτασε στα χρόνια της Μπάρμπα. Ή να μίκρυνε η Βάνα. Που πιο πιθανό μου φαίνεται, διότι μετά από αυτή την επανασύνδεση η κουρασμένη ηθοποιός έχει γίνει... party animal!