Κανάκης: Γιατί αποκαλεί "ύπουλο κίνδυνο" την Τατιάνα;

04.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει τόσο καιρό, αλλά εκεί στην οικογένεια του ΑΝΤ1 είναι μία «ωραία ατμόσφαιρα». Τόση αγάπη μαζεμένη δεν θυμάμαι να την έχω συναντήσει ξανά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει τόσο καιρό, αλλά εκεί στην οικογένεια του ΑΝΤ1 είναι μία «ωραία ατμόσφαιρα». Τόση αγάπη μαζεμένη δεν θυμάμαι να την έχω συναντήσει ξανά. Ο πρόεδρος του καναλιού θα πρέπει να νιώθει περήφανος «πατέρας», σωστός «οικογενειάρχης», αφού τα τέκνα του αναμεταξύ τους αγαπιούνται πολύ. Πάρα πολύ, όπως ο Αντώνης Κανάκης με την Τατιάνα Στεφανίδου καλή ώρα.

Γενικά, παρατηρώ ότι η «Τάτι» έχει τρελές συμπάθειες μέσα στο κανάλι κι άμα μοίραζαν τίτλους στο Μαρούσι, στο χαλαρό έπαιρνε τον τίτλο της «Μις Popular». Ή μάλλον της «Μις Αξιολάτρευτης». Και το στέμμα θα της έδινε με μεγάλη χαρά ο Κανάκης. Ή μήπως ο Γιώργος Θεοφάνους; Μπα, ο Κανάκης ο οποίος ξέρει να «σφάζει» τον άλλον με το βαμβάκι. Και το αυτό έκανε με την Τατιάνα σε πρόσφατη συνέντευξη του, όπου την χαρακτήρισε «ύπουλο τηλεοπτικό κίνδυνο»! Ντόιγνκ.

Η κουβέντα κατέληξε στην Στεφανίδου, όταν ξεκίνησαν να μιλάνε για την τηλεόραση και πώς την βλέπει ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα». Εκείνος απάντησε ότι η τηλεόραση είναι «κωλοπαιδαριά» και μπορεί όλοι να ενοχοποιούν τις μεσημεριανές εκπομπές, στην πραγματικότητα είναι οι μόνες που έχουν εξελιχθεί. Εκτός από μία... αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου! Ο Κανάκης θεωρεί πολύ επικίνδυνο αυτό που κάνει η παρουσιάστρια, όπως δηλαδή ότι ασχολείται με σοβαρά θέματα όπως η θρησκεία, τα ναρκωτικά, η ομοφυλοφιλία και τα προσεγγίζει πάλι με βάση την ίντριγκα, την κόντρα, το κουτσομπολιό και γενικά όλη αυτή τη μικροαστική νοοτροπία. Και την αποτελειώνει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Τατιάνα δεν το κάνει σκόπιμα. Αυτή είναι η φύση της. Είναι ο πιο ύπουλος τηλεοπτικός κίνδυνος».