Πότε θα μιλήσει η Ελένη για το διαζύγιο;

06.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση ότι η Ελένη Μενεγάκη χωρίζει. Από τότε ο κόσμος ασχολήθηκε με μανία μαζί της και μετά (σήμερα δηλαδή)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση ότι η Ελένη Μενεγάκη χωρίζει. Από τότε ο κόσμος ασχολήθηκε με μανία μαζί της και μετά (σήμερα δηλαδή) βαρέθηκε με την ιστορία, αφού πλέον δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Και... spicy κουτσομπολιό. Άσε, που ο Γιάννης Λάτσιος (εξελίσσεται σε μεγάλη τηλεοπτική μορφή) έχει λύσει τη σιωπή του και κάνει τις αναφορές του στον χωρισμό του με την «βασίλισσα». Γιατί τα λέω όλα αυτά;

Γατί διαβάσαμε σε δημοσιεύματα ότι η Ελένη σκοπεύει να μιλήσει για τον χωρισμό της τον επόμενο Δεκέμβριο, οπότε και θα εκδοθεί το διαζύγιο της. Ζήσε Μάη μου. Μέχρι τότε κι αν ο κόσμος δε δείξει ίχνος ενδιαφέροντος για το περσινό (ξινό σταφύλι) δράμα της Ελένης. Εκτός κι αν τότε, υπάρχουν νέα δεδομένα στη ζωή της... Τι να πω. Έχουμε καιρό μέχρι τότε. Αλλά η Μενεγάκη αυτό έχει αποφασίσει, αφού δεν είναι έτοιμη να μιλήσει δημόσια. Ούτε να κάνει τις πάλαι ποτέ δημόσιες εμφανίσεις του παρελθόντος.

Την Ελένη σε κοσμικές εκδηλώσεις, να έχει μπούκλα το μαλλί, να φοράει τουαλέτα και να δίνει βροντερό «παρών» να την ξεχάσεις. Αυτή τη χρονιά δεν είναι έτοιμη για τόσο κόσμο και κάμερες, που μπορεί να την φέρουν σε δύσκολη θέση. Αλλά το καλύτερο αγαπημένε μου στο άφησα για το τέλος. Πέρσι το καλοκαίρι είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε την «βασίλισσα» στις καλοκαιρινές της διακοπές και στο σεργιάνι της στα ελληνικά νησιά. Κάθε εβδομάδα είχαμε την Ελένη με διαφορετικά μαγιό να κολυμπάει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και να λιάζεται στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου. Ε, φέτος αυτές τις φωτογραφίες να τις ξεχάσεις. Η παρουσιάστρια δεν θα κάνει διακοπές σε κοσμικά μέρη, προτιμώντας πιο απομονωμένα, ώστε να έχει το κεφάλι της ήσυχο από τους παπαράτσι. Κρίμα και δεν θα δούμε τη φετινή κολεξιόν των μαγιό της.