Η Πενέλοπε Κρουζ διαψεύδει τον χωρισμό με τον Τομ

23.05.2002
Αγαπημένη μου Εύη, στα εγκόσμια αποφάσισε να επιστρέψει η Πενέλοπε Κρουζ μετά από λίγους μήνες...ασκητισμού. Ένα τέτοιο γεγονός, όμως, δε θα μπορούσε να γίνει με μία απλή δημόσια εμφάνιση σε κάποιο γκαλά ή ρεστοράν. Οπότε, αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη και να αποκαταστήσει την τάξη που τον τελευταίο καιρό έγινε ντιπ για ντιπ άναρχη.
Αγαπημένη μου Εύη,


Στα εγκόσμια αποφάσισε να επιστρέψει η Πενέλοπε Κρουζ μετά από λίγους μήνες...ασκητισμού. Ενα τέτοιο γεγονός, όμως, δε θα μπορούσε να γίνει με μία απλή δημόσια εμφάνιση σε κάποιο γκαλά ή ρεστοράν, διότι το πιθανότερο να περνούσε στο ντούκου. Έτσι, αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη και να αποκαταστήσει την τάξη που τον τελευταίο καιρό έγινε ντιπ για ντιπ άναρχη. Ξεκαθάρισε, λοιπόν, στους παρευρισκομένους για να το ακούσουν κι όλοι εκείνοι που βάλθηκαν να τη χωρίσουν με τον Τομ Κρουζ, πως είναι ακόμη μαζί και ότι τα μέλια του πρώτου καιρού δεν έχουν φύγει ακόμη.

Απλά, τελευταία περιόρισαν τις πολλές εξόδους, αφενός διότι όλο το σύμπαν πληροφορήθηκε για τον παράφορο έρωτα τους, αφετέρου διότι ήθελαν να μείνουν μόνοι τους μακριά από τα φλας για να απολαύσουν τη σχέση τους. Τώρα, κάποιες έξοδοι του Τομ γίνονταν ... επειδή ο ηθοποιός είναι τύπος του κεφιού και του γλεντιού και χωρίς πολλές κοινωνικότητες δεν αντέχει. Η Πενέλοπε, πάλι, είναι πιο συγκρατημένη κι όταν ο καλός της έβγαινε - όπως στα Όσκαρ - αυτή έμενε κι έφτιαχνε το νέο της διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη ή πήγαινε στην πατρίδα της την Ισπανία να ηρεμήσει. Η Κρουζ διέψευσε επίσης κάτι σενάρια που κυκλοφορούσαν από το καλοκαίρι ότι είναι έγκυος ( αφού είπε να μιλήσει για όλα, αναφέρθηκε σε ο, τι της ερχόταν κατά νου εκείνη την ώρα) λέγοντας πως είναι ακόμη νωρίς να σκέφτεται το θέμα της μητρότητας.

Αυτό που την απασχολεί την παρούσα στιγμή είναι η καριέρα της, την οποία θέλει λέει να βάλει σε άλλες βάσεις. Ακριβώς τι εννοούσε δε διευκρίνισε, όμως η απόφαση αυτή της τρώει αρκετό από τον προσωπικό της χρόνο. Το καλό, πάντως, το άφησε για το τέλος, όπου είπε ότι συμπαθεί τη Νικόλ Κίντμαν, δεν έχει τίποτε να χωρίσει μαζί της (απλά τη χώρισε από τον άντρα της) και πως θέλει να γίνουν....φίλες. Για κολλητές, η αλήθεια το βλέπει λίγο δύσκολο, μια...και η Νικολ μένει στην Αυστραλία και αυτή παντού. Είναι, δε, σίγουρη πως θα τα πάνε πρίμα ως φιλενάδες, αφού έχουν πολλά κοινά. Πέραν του Τομ, είναι και οι δύο γυναίκες, ηθοποιοί και...μόνο η Πενέλοπε ξέρει τι άλλο.