Πανικός στην Αυστραλία για την Βίσση

23.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, sτιγμές μεγάλης δόξας ζει η Αννα Βίσση αυτές τις μέρες στη Μελβούρνη. Οι Αυστραλοί αντιμετωπίζουν την αοιδό ωσάν μεγάλη φίρμα του διεθνούς στερεώματος και τα όσα γράφουν και λένε γι αυτήν και δικά της λόγια να ήταν, τόσο μελιστάλαχτα δεν πρόκειται να ήταν.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στιγμές μεγάλης δόξας ζει η Αννα Βίσση αυτές τις μέρες στη Μελβούρνη. Οι Αυστραλοί αντιμετωπίζουν την αοιδό ωσάν μεγάλη φίρμα του διεθνούς στερεώματος και τα όσα γράφουν και λένε γι αυτήν και δικά της λόγια να ήταν, τόσο μελιστάλαχτα δεν πρόκειται να ήταν. Για να καταλάβεις, στη Μελβούρνη όταν έφθασε για την πρώτη της συναυλία επί αυστραλιανού εδάφους, την υποδέχτηκαν με...βασιλικές τιμές. Μη φανταστείς, ότι ο κόσμος βγήκε στους δρόμους κρατώντας μικρά σημαιάκια, το ιππικό να κάνει παρέλαση και από τον ουρανό να πέφτουν πολύχρωμα χαρτάκια. Απλά, ο Τύπος στην πλειοψηφία του είχε τίτλους, όπως "Η βασιλική επίσκεψη της Βίσση". Κι όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση που έχεις στη χώρα σου έναν σταρ και προσπαθείς να του εξασφαλίσεις μία συνέντευξη, έτσι και με την Αννα το κανάλι "10" και συγκεκριμένα η εκπομπή "panel" εξασφάλισε την αποκλειστικότητα.

Εκεί, η αοιδός μίλησε για τους Ολυμπιακούς αγώνες δηλώνοντας πως θέλει όσο τίποτε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης και λήξης, όπως έκανε στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ η "εχθρός" Κάιλι Μινόγκ. Ωστόσο, επίσημη πρόταση δεν της έχει γίνει, αλλά δεν έχει πρόβλημα, μπορεί να περιμένει. Οι παρουσιαστές της εκπομπής είχαν τρελαθεί με την πάρτη της και όλο ενθουσιασμό έλεγαν "Oh, God. Poia Nana kai Yiannis; Εσύ είσαι μεγαλύτερη". Όπου Νάνα και Γιάννης, η Μούσχουρη και ο Yianni από την Καλαμάτα. Η Βίσση το έπιασε το υπονοούμενο και τους είπε: "δεν πιστεύω να εννοείται στην ηλικία". Μετά την τόση ευθυμία είπαν να κάνουν "ρόιδο την καρδιά" της καλεσμένης και να της πουν την απαγορευμένη λέξη "Κάιλι Μινογκ".

Έβαλαν, πάντως, για καλό και για κακό τα χέρια τους στο κεφάλι, σε περίπτωση που τους εκσφενδονιστεί κάνα πρόχειρο τασάκι. Ωστόσο, τη σκαπούλαραν, μια και το "Μινογκ" δεν είναι το όνομα εκείνο που σαν το ακούει η Αννα γίνεται...Τούρκα. Για την Κάιλι, λοιπόν, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, πως θαυμάζει τη δουλειά της - αν και δεν βάζει να ακούσει το cd της ούτε στα γενέθλια της κόρης της - και σε γενικές γραμμές την παραδέχεται. Ασε, που με την εν λόγω καλλιτέχνιδα υπήρξαν γειτονοπούλες στο Λονδίνο και τη στιγμή που μοιράζονταν τον ίδιο δρόμο θεωρεί πως δεν έχει τίποτε να χωρίσουν. Κι ας της έκλεψε το κομμάτι "On a night like this". Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Εξάλλου, όπως είπε "Εγώ φταίω που δεν πρόσεχα".