Κορομηλά: Τα "έσπασε όλα" μετά το Live!

06.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από μαλλί, κολάν και σκέρτσο η Ρούλα Κορομηλά στο δεύτερο Live του Greek Idol τα πήγε περίφημα. Η εικόνα της Ιβανα Τραμπ ήταν μία άσχημη ανάμνηση και
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από μαλλί, κολάν και σκέρτσο η Ρούλα Κορομηλά στο δεύτερο Live του Greek Idol τα πήγε περίφημα. Η εικόνα της Ιβανα Τραμπ ήταν μία άσχημη ανάμνηση και η παρουσιάστρια με χαρά απολάμβανε τα κομπλιμέντα και το «πέσιμο» των αρσενικών παικτών. Αλλά, άμα δε σε θέλει, δε σε θέλει. Τι να λέμε τώρα. Και δυστυχώς για τη Ρούλα το βράδυ της Δευτέρας υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα. Χειρότερη και από το μαλλί μπανάνα της πρεμιέρας.

Ανακοίνωσε ότι φεύγει ο... νικητής. Στο τέλος, δηλαδή είχαν μείνει ο Βασίλης και η Τάνια και η Κορομηλά άρχισε να περιγράφει τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιγνίδι και δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη. Οι συνεργάτες της κατάλαβαν ότι πάει να γίνει μεγάλη πατάτα, προσπαθώντας με νοήματα να της δείξουν ότι κάνει λάθος. Η Ρούλα δε τους είδε κι έτσι ανακοίνωσε ότι στο Greek Idol παραμένει η Τάνια. Τότε ένας συνεργάτης κατάφερε να της πει ότι κάνει λάθος...

Κι εδώ ζούμε μεγάλες στιγμές, αφού ο παίκτης που είχε πέσει στα πατώματα κι έκλαιγε για την αποχώρηση, άρχισε τους πανηγυρισμούς και η έρμη η Σουλτάνα (Τάνια) έμεινε τελικά με τη χαρά. Δυστυχώς για εμάς τους τηλεθεατές, μεγαλύτερες στιγμές έζησαν οι συνεργάτες της Ρούλας μετά το τέλος του Live. Ποιος είδε την παρουσιάστρια και δε φοβήθηκε.

«Γυαλιά καρφιά» ακούσαμε στο Super Star ότι τα έκανε η Ρούλα, η οποία ήταν έξαλλη με τους συνεργάτες της που την άφησαν να εκτεθεί με αυτόν τον τρόπο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτά θα ακούει η Διαμαντάκου και θα χαίρεται που στο Greek Idol τελικά έγινε της? Πόπης και όχι του Κοσμά και του Πετρόπουλου, όπως επιθυμούσε η Ρούλα.