Απέλυσε η Ζαρίφη την Σταματίνα;

07.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αν ήσουν φανατικός ακροατής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και κάθε απόγευμα την άκουγες από τον Orange, καλά θα κάνεις να ξεχάσεις αυτήν και τη φωνούλα της. Η Σταματίνα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αν ήσουν φανατικός ακροατής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και κάθε απόγευμα την άκουγες από τον Orange, καλά θα κάνεις να ξεχάσεις αυτήν και τη φωνούλα της. Η Σταματίνα αποτελεί παρελθόν από τον σταθμό και αγαπημένε μου τα σενάρια για το λόγο που σταμάτησε η συνεργασία δίνουν και παίρνουν.

Για την ακρίβεια, ένα μόνο σενάριο ακούγεται αριστερά και δεξιά: η Κατερίνα Ζαρίφη «έφαγε» την Σταματίνα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ζαρίφη πρώην πάνελ, πρώην πέρασα και δεν ακούμπησα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» και νυν ραδιοφωνική παραγωγός ανέλαβε χρέη διευθύντριας στον σταθμό. Που πρόσφατα άλλαξε όνομα κι έγινε «Happy».

Αλλά ως φαίνεται (κι αν πιστέψουμε τα όσα ακούγονται) στο radio Happy κανείς δεν κλείνει μάτι... από την αγωνία. Γιατί, θέλουν την διευθύντρια Ζαρίφη να ξεκίνησε δυναμικά και το πρώτο «θύμα» να είναι η Σταματίνα. Η τελευταία διαψεύδει ότι την... απέλυσε η Ζαρίφη, υποστηρίζοντας ότι έληξε η συνεργασία της με το Orange και απλά δεν την ανανέωσαν. Ωστόσο, διατηρεί καλές σχέσεις με τον Όμιλο (εξάλλου ανανέωσε με το Alter), ενώ τονίζει ότι η Κατερίνα έγινε διευθύντρια λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Σταματίνας. Εδώ που τα λέμε, η εκδοχή της Τσιμτσιλή μου κάνει πιο πιστευτή.