Συνελήφθη και κρατείται η Δημητρίου!

08.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλωνών?» Γάντι ταιριάζει το παλιό άσμα στην Άντζελα Δημητρίου, η οποία ακόμη και σήμερα πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλωνών...» Γάντι ταιριάζει το παλιό άσμα στην Άντζελα Δημητρίου, η οποία ακόμη και σήμερα πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος, λάθη αλλουνού. Και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, αφού κοτζάμ «Λαίδη» είναι αναγκασμένη να περάσει ολόκληρο το ΣουΚου στο κρατητήριο, αντί να άδει στο κέντρο Maya Maya ή να περνάει ένα διήμερο σε πολυτελές σπα. Αχ βρε Νοράιρ, αχ βρε Νοράιρ...

Και για να καταλάβεις τι εννοώ, από το βράδυ της Παρασκευής η Άντζελα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου όταν και αστυνομικοί πήγαν και την συνέλαβαν στο κέντρο που εμφανίζεται για ακάλυπτες επιταγές. Την εποχή που η αοιδός ήταν ζεύγος με Σαπουντζιάν εκείνη τον είχε βοηθήσει κι εμφανιζόταν το όνομα της σε κάποιες επιταγές που σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανέρχονται στο ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ. Κι επειδή οι επιταγές αυτές αποδείχθηκαν ακάλυπτες, η Άντζελα (που φαίνεται το όνομα της) οδηγήθηκε στο τμήμα.

Κανονικά θα έφευγε το πρωί του Σαββάτου, αλλά το δημόσιο ταμείο ήταν κλειστό κι έτσι η «Λαίδη» θα αναγκαστεί να περάσει σαββατοκύριακο μαζί στο τμήμα. Αλλά ευτυχώς, ο δικηγόρος της μας καθησύχασε όταν μέσα από την εκπομπή TV Weekend αποκάλυψε ότι φέρονται άψογα στην Άντζελα, είναι καλά, έχει βολευτεί ε και ως «επώνυμη» έχει μία καλύτερη μεταχείριση από τους υπόλοιπους. (Δεν είναι κι εγκληματίας για να της φερθούν άσχημα. Ούτε καν χειροπέδες δεν της έχουν περάσει). Πάλι καλά γιατί με το που έμαθα ότι θα μείνει δύο μέρες στο τμήμα φοβήθηκα μην την ρίξουν σε μπουντρούμι με ποντίκια, σαν την... κόρη μου τη σοσιαλίστρια.

Τι άλλα από το θέμα; Α, η Άντζελα σε συνεργάτη του TV Weekend εξήγησε ότι όσα της συμβαίνουν τώρα είναι λάθη του παρελθόντος και αυτά πλερώνει τώρα. Εμ, αυτό δεν είπαμε πρώτοι; Πάντως, σιγά σιγά συνέρχεται από το σοκ της σύλληψης. Την Δευτέρα θα αφεθεί ελεύθερη, αφού θα δώσει το ποσό, ενώ προκαλεί απορία (το είπε και ο δικηγόρος της) γιατί τη συνέλαβαν Παρασκευή βράδυ στο μαγαζί που εμφανίζεται (έχασε και νυχτοκάματο στους δύσκολους τούτους οικονομικά καιρούς) και δεν πήγαν μία καθημερινή στο σπίτι της.