Πιάστηκε αδιάβαστη η Βίσση

28.05.2002
Αγαπημένη μου Όλγα,είναι γνωστό τοις πάσι ότι το επάγγελμα του αοιδού είναι δύσκολο και πως οι εκπρόσωποι του χώρου δεν έχουν χρόνο όχι να ενημερωθούν για την επικαιρότητα, αλλά και να πάνε στο super market για τα απαραίτητα ψώνια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αννα Βίσση, η οποία δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για τις μασκοτ της Ολυμπιάδας το 2004 και την...πάτησε, στην Αυστραλία.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Είναι γνωστό τοις πάσι ότι το επάγγελμα του αοιδού είναι δύσκολο και πως οι εκπρόσωποι του χώρου δεν έχουν χρόνο όχι να ενημερωθούν για την επικαιρότητα, αλλά και για να πάνε στο super market για τα απαραίτητα ψώνια: τυρί, ρύζι, γάλα, καμπά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην περίπτωση αυτή είναι η Αννα Βίσση, η οποία για το μεν super market έχει μεριμνήσει να στέλνει κάθε Σάββατο μια κοπέλα, για τη δε ενημέρωση έχει βάλει έναν να βλέπει τις ειδήσεις και να της λέει τα νέα.

Δυστυχώς, το παιδί για την ενημέρωση παρέλειψε να της πει ότι το "Αθήνα 2004" προ ολίγου καιρού παρουσίασε επίσημα τις μασκότ της Ολυμπιάδας, τον Φοίβο και την Αθηνά, οπότε και η Αννα αγνοούσε παντελώς το γεγονός. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα , στη μακρινή Αυστραλία σε μία τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τους Ολυμπιακούς: "Έχετε μασκότ;", μετά από ένα κόμπιασμα και κάτι συλλογισμούς "Η αρκούδα ήταν στη Μόσχα, κάτι λούτρινα στο Σίδνεϊ, άρα εμείς...", απάντησε ορθά κοφτά "Όχι". Αν ήταν από μία γωνία την ώρα εκείνη η Γιάννα Αγγελοπούλου, το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί ήταν να την πιάσει μία... κρισάρα καθώς οι ημών συμπατριώτες δεν ασχολούνται με το αθλητικό αυτό γεγονός. Μη σου πω ότι θα υπέβαλλε μέχρι παραίτηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πλήρη άγνοια του ελληνικού λαού. Το άνωθεν περιστατικό είναι σίγουρα μείον στο image της Βίσση, η οποία όμως συγχωρείται, πρώτο διότι έτρεχε με τη Μάλα και τον Κώστα (Φραγκολιά), οπότε που χρόνος για ενημέρωση και δεύτερον, διότι στην Αυστραλία έχει προκαλέσει πανικό.

Στην πρώτη της συναυλία στη Μελβούρνη πήγαν να τη δουν πάνω από έξι χιλιάδες άτομα, ενώ όσοι δεν κατάφεραν να πάρουν το "μαγικό" χαρτάκι την απόλαυσαν σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου παρουσίασε τη δουλειά της και μοίρασε αυτόγραφα. Είπε μάλιστα δυο τραγουδάκια, προκαλώντας λιποθυμίες θαυμαστριών της, οι οποίες μην αντέχοντας την τόση συγκίνηση σωριάζονταν όπου έβρισκαν. Η χαρά, όπως καταλαβαίνεις της Αννούλας είναι μεγάλη και η μοναδική φορά που επισκιάστηκε ήταν την "καταραμένη" ώρα που έπεσε στα χέρια της μία αφίσα που προανήγγειλε τις εκεί εμφανίσεις που θα κάνει τον Αύγουστο η "αιώνια αντίπαλος", Δέσποινα Βανδή. Στην αρχή η Βίσση ανταριάστηκε, αλλάζοντας κάμποσα χρώματα, στη συνέχεια, όμως, που το καλοσκέφτηκε, ένιωσε μία ικανοποίηση αφού για μία ακόμη φορά εξασφάλισε την...πρωτιά.