Μετά τους κουμπάρους τι;

28.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, δυσβάσταχτο είναι το κενό που άφησαν πίσω τους οι "κουμπάροι" Τσάκας και Πρόδρομος. Εκεί, που είχαμε ξεσυνηθίσει τις...αρχοντικές φιγούρες τους, επέστρεψαν να μας τις υπενθυμίσουν και ξανά έφυγαν. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι το "Big Brother 2" τελειώνει σε έναν μήνα περίπου και μέχρι τότε δεν αποκλείεται ο Big να τους ξαναρίξει μέσα.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Δυσβάσταχτο είναι το κενό που άφησαν πίσω τους οι "κουμπάροι" Τσάκας και Πρόδρομος. Εκεί, που είχαμε ξεσυνηθίσει τις...αρχοντικές φιγούρες τους, επέστρεψαν να μας τις υπενθυμίσουν και ξανά έφυγαν. Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι το "Big Brother 2" τελειώνει σε έναν μήνα περίπου και μέχρι τότε δεν αποκλείεται ο Big να τους ξαναρίξει μέσα για καμιά αποστολή του τύπου "ροβόλατα ροβόλατα τα γίδια και τα πρόβατα". Τις μέρες παραμονής τους στο Σπίτι ο Τσάκας πρόλαβε να ξαναθυμηθεί (αν κι αυτό δε λησμονιέται, πάντα έτσι είσαι) την προσφιλή του συνήθεια: να κυκλοφορεί με το κλασικό Μινέρβα σλιπάκι, το ξύσιμο των οπισθίων και της...οικογένειας του και την ανασκαφή της μύτης του.

Ο Πρόδρομος, από την άλλη, ως αοιδός που είναι τώρα δεν μπορεί να φέρεται ως... άξεστος χωριάτης, αν και μερικές φορές το έκανε το ολίσθημα και κάπου κάπου έξυνε τη μυτούλα του που τον έτρωγε. Πάντως, αν και φέρελπις αοιδός, δεν ξέχασε μετά του κουμπάρου του το περίφημο: παλιά μου τέχνη κόσκινο, έτσι όποτε μπορούσαν επιδίδονταν σε μία κριτική των παικτών. Ήταν, δε, τόσο παθιασμένοι με το ξεκατίνιασμα, που λίγο έλειψε να μπουν στο "Δωμάτιο του καταδότη" και να ψηφίσουν εν ψυχρώ τις κόρες, Φραντζέσκα και Αμαλία, επειδή δεν είναι δουλευταρούδες νοικοκυρές σαν τις δικές τους γυναίκες.

Μετά το ευχάριστο διάλειμμα που τους προσέφερε ο καλοσυνάτος Big, οι εναπομείναντες παίκτες έπεσαν με τα μούτρα στη νέα αποστολή. Ύστερα, από την τελευταία τους αποτυχία με τα αιγοπρόβατα, ο "Αδελφός" κατάλαβε ότι τα τέκνα του έχουν μία κλίση στα καλλιτεχνικά γι αυτό, αφού τους έκανε τραγουδιστές, είπε να τους δοκιμάσει και ως ηθοποιούς. Τώρα καλούνται να υποδυθούν παλιούς ηθοποιούς, Γκιωνάκης, Σταυρίδης, Βουτσάς, Λάσκαρη και Βουγιουκλάκη, ενώ σε περίπτωση που τα καταφέρουν θα μπει κάνα τρόφιμο στην αποθήκη τους, γιατί έτσι που το πάνε στο τέλος θα έρθει ο "Ερυθρός Σταυρός" να τους συνδράμει, μια και θα έχουν...λιμοκτονήσει.