Γιατί δεν μιλιούνται Θρασκιά - Χρηστίδου;

10.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις θυμόμαστε ως κολλητές, που δεν πήγαινε πουθενά η μία χωρίς την άλλη. Ήταν η θηλυκή έκδοση του Κάστορα και Πολυδεύκη της showbiz και τίποτε δεν έμοιαζε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις θυμόμαστε ως κολλητές, που δεν πήγαινε πουθενά η μία χωρίς την άλλη. Ήταν η θηλυκή έκδοση του Κάστορα και Πολυδεύκη της showbiz και τίποτε δεν έμοιαζε ικανό να της χωρίσει και να δημιουργήσει προβλήματα στη δυνατή φιλία τους. Ο λόγος για την Ράνια Θρασκιά και την Σίσσυ Χρηστίδου οι οποίες υπήρξαν στενές φίλες, αλλά τώρα μάλλον κάτι τέτοιο αποτελεί ανάμνηση του παρελθόντος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, οι δύο γυναίκες όχι μόνο δεν κάνουν πλέον παρέα, αλλά δεν μιλιούνται καν. Δυο άγνωστες, δυο ξένες έχουν γίνει κι αυτό μάλλον δεν είναι κάτι πολύ πρόσφατο. Πέρυσι τον Αύγουστο που παντρεύτηκε η Σίσσυ, η Ράνια δεν είχε πάει στον γάμο της στην Χαλκιδική και πολλοί την είχαν δικαιολογήσει αφού τότε ήταν λεχώνα (είχε αποκτήσει τον γιο της).

Έλα, όμως, που τα δημοσιεύματα θέλουν την Σίσσυ εδώ και οκτώ μήνες να μην έχει επισκεφθεί καν την πάλαι ποτέ φίλη της και δεν έχει δει ακόμη το μωρό της. Κι αν ψάχνεις την αιτία που μια μεγάλη γυναικεία φιλία είχε άδοξο τέλος, τα δημοσιεύματα λένε ότι είναι βαθύτερη και σοβαρή. Υποστηρίζουν, δηλαδή, ότι αιτία της ρήξης ήταν μία συνεργασία της Θρασκιά με τον πατέρα της Σίσσυ στον χώρο των επενδύσεων, που δεν προχώρησε και είχε τα αρνητικά αποτελέσματα στη φιλία τους. .